Vacature: Schoonmaker dagdienst

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij beschikbaar onder kantoortijden en wil je graag een nieuwe uitdaging aan gaan? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in Joure zijn we op zoek naar een schoonmaker dagdienst. Als je al ervaring hebt als schoonmaker is mooi meegenomen maar ook zonder ervaring nodigen we je van harte uit om te reageren. Ben jij de schoonmaker dagdienst die dol is op schoonmaken? Reageer dan snel!

Als schoonmaker kom je bij verschillend bedrijven te werken, maar stuk voor stuk zijn ze mega blij met jou! Hun vaste schoonmaker die stiekem ook een bijzonder plekje heeft in het team. Je werkt zelfstandig maar je collega’s zijn niet ver weg. Samen zorgen jullie tijdens vakanties dat de planning rond komt. Je werkt voornamelijk in dagdiensten en samen met de opdrachtgever kijken jullie welke projecten op welke dagen je kunt oppakken. De ene dag sta je in een uitzendbureau, de andere dag poets je bij een productiebedrijf en zo elke week opnieuw. Je krijgt vaste projecten en wanneer gewenst kan dit worden aangevuld met invalwerk. Er is volop werk voor langere tijd, een opdrachtgever voor het leven!

Functie-eisen

  • representatief
  • gemotiveerd

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een schoonmaakbedrijf in Joure. Ze vinden het belangrijk dat er goed persoonlijk contact is. Ze proberen zo goed mogelijk met je mee te denken om jou zo thuis te laten voelen. Daarnaast is het inwerktraject altijd zorgvuldig en word je goed begeleid. De eigenaar is ook ontzettend betrokken en is altijd super betrokken met zijn personeel. Onze medewerkers werken er altijd met veel plezier en en zijn al mooie langdurige dienstverbanden onstaan. Kortom een super leuke werkgever!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime functie voor 10 à 20 uur in de week. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 11,83 tot € 13,- bruto per uur.

Ben jij die enthousiaste schoonmaker die wij zoeken? Solliciteer dan voor 1 juni. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker dagdienst'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via