Vacature: Schoonmaker invalkracht

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Ben jij een ervaren schoonmaker? En beschikbaar vanaf 13 juni tot en met 10 juli? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever in Leeuwarden zijn we op zoek naar een enthousiaste schoonmaker die tijdelijk wil invallen in verband met de vakantie van de huidige schoonmaker. Dus wil jij graag als schoonmaker invalkracht aan de slag? Solliciteer dan snel!

Vanaf 15 juni zoeken we een gemotiveerde schoonmaakmedewerker die grondig te werk gaat.  Als schoonmaker maak jij drie verschillende panden in Leeuwarden schoon. Nadat je bent ingewerkt ga je zelfstandig aan de slag. Als schoonmaakmedewerker bestaan jouw werkzaamheden uit stofzuigen, het schoonmaken van bureaus en het reinigen van sanitair. Snelheid is hierbij belangrijk, maar kwaliteit is hierbij het allerbelangrijkste.   

Jouw werktijden zijn ongeveer als volgt:
Maandag: 17:00 - 20:45 uur
Dinsdag: 15:15 - 16:45 uur + 17:00 - 19:30 uur
Woensdag: 17:00 - 19:15 uur
Donderdag: 15:15 - 16:45 uur + 17:00 - 19:30 uur
Vrijdag: 17:00 - 20:45 uur

Dit is een indicatie van de uren, de middagdiensten zijn eventueel in overleg te verschuiven. De avonddiensten staan vast. In totaal kom je op 18,25 uur per week.

Functie-eisen

  • beschikbaar op de gevraagde tijden
  • ervaring in de schoonmaak
  • beschikbaar van 13 juni tot 10 juli

Over het bedrijf

Bij deze opdrachtgever ga je het reuze naar je zin hebben. De opdrachtgever heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Er zijn korte lijntjes en alles wordt tot in de puntjes geregeld. Communicatie gaat altijd snel en duidelijk, je weet daarom altijd waar je aan toe bent. Je wordt ingewerkt door de collega die op vakantie gaat, ze nemen precies door wat er van je verwacht word en bij goed bevallen kijken ze graag mee naar eventuele andere mogelijkheden. 

Wat wij bieden

We bieden jou een functie voor circa 18 uur per week. Ervaring als schoonmaker is een vereiste zodat je het werk direct zelfstandig kunt uitvoeren. Let op: de reiskosten voor deze functie worden niet vergoed. Je woont dus bij voorkeur in Leeuwarden zodat de reisafstand beperkt blijft. Je salaris ligt tussen de €12,- en €13,- bruto per uur en wordt bepaald op basis van jouw ervaring en leeftijd. 

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Leeuwarden? Solliciteer dan voor 12 juni. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via