Vacature: Leerling voegenhakker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Ben jij ontzettend handig? En word je daarnaast ook nog eens ontzettend enthousiast van werken in de buitenlucht? Dan is deze vacature perfect voor jou! Heb jij altijd al het vak van voegenhakker willen leren? Dan is dit je kans! Voor onze opdrachtgever in Joure zoeken we een leerling voegenhakker. Onze opdrachtgever leert je graag alle fijne kneepjes van het vak. Wil je daarnaast bijdragen aan het netjes maken van huizen? Dus ben jij de leerling voegenhakker die wij zoeken? Reageer dan snel!

In de functie als voegenhakker is het aan jou om de oude voeg van huizen te verwijderen. Dit doe je gelukkig niet alleen. Samen met een ervaren collega ga je de huizen te lijf. Onder andere met een beitel die door lucht aangedreven word. Met behulp van een lucht aangedreven beitel ga jij zorgvuldig de oude voeg uit de gevel hakken. Wanneer alle voegen er netjes uit gehakt zijn ga je aan de gang met het reinigen van de gevels. Vervolgens gaat de voeger aan de slag en ziet alles er weer perfect en gelikt uit. In dit traject assisteer jij hem bij deze werkzaamheden, net zo lang tot jij dit ook zelfstandig kunt. Als laatste werken jullie alles netjes af en gaan jullie naar de volgende klant. Voor deze functie is ervaring niet nodig. Wél ben je gedreven en ben je een echte aanpakker die bij dit nuchtere Friese bedrijf past.

Functie-eisen

  • VCA certificaat (of bereid deze te halen op kosten van Abiant)
  • fulltime beschikbaar
  • woonachtig in de omgeving van Joure
  • geen hoogtevrees

Over het bedrijf


Onze opdrachtgever is gevestigd in Friesland. Ze zijn sterk in reiniging, onderhoud en renovatie. Wegens groei zijn ze op zoek naar versterking in hun team. Voor zowel vaste - als flexibele krachten hanteert de opdrachtgever een actief opleidingsbeleid om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Daarnaast hanteren ze een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren ze onder andere in fysiotherapie en gezonde voeding. De opdrachtgever onderscheidt zich door de kernwaarden: vakkundig, betrouwbaar en teamwork. Ze zijn echt op zoek naar medewerkers die zich voor een langere tijd aan het bedrijf willen binden. Ondanks dat het bedrijf in Friesland zit werken ze veelal in het midden van het land.

Wat wij bieden

Wij bieden een baan voor gemiddeld 40 uur in de week bij een schoonmaakbedrijf uit Joure. Ze zijn op zoek naar een vaste medewerker die voor langere tijd bij het bedrijf wil blijven! Het salaris is conform de schoonmaak cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 12,- tot € 14,- bruto per uur.

Ben jij die enthousiaste leerling die wij zoeken en wil je graag aan het werk als leerling voegenhakker? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie voor 13 juni. Heb je nog vragen over de vacature 'Leerling voegenhakker '? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via