Vacature: Gevelreiniger

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan met veel afwisseling? En word jij blij van werken in de buitenlucht? Dan is deze vacature perfect voor jou! Voor onze opdrachtgever zoeken we een gevelreiniger. Als gevelreiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen van fabrieken en bedrijfspanden. Kortom je hebt genoeg afwisseling omdat je elke dag van klus naar klus gaat. Dus wil jij graag in team verband aan de slag? Reageer dan snel!

In de functie als gevelreiniger is het aan jou om de fabrieken en bedrijven weer als nieuw te laten lijken. Je bent verantwoordelijk voor een grondige, hygiënische reiniging. Dit doe je gelukkig niet alleen, samen met twee tot vier collega's ga je ter plaatse. Je kunt voor langere tijd 40 uur per week aan de slag binnen het bedrijf. Deze klussen zijn voornamelijk in de omgeving van Heerenveen en Drachten, bij voorkeur woon je in deze omgeving. Het is een leuke job en je kunt al snel instromen. Voor deze functie is ervaring niet nodig, wél ben je super gedreven en ben je een echte doorzetter die graag bij dit nuchtere Friese bedrijf aan het werk gaat. Je vertrekt vanuit Joure om klussen door heel Friesland aan te gaan. Dus ook zonder ervaring nodigen we je van harte uit om te reageren.

Functie-eisen

  • geen hoogtevrees
  • VCA certificaat (of bereid deze te halen op kosten van Abiant)
  • rijbewijs B (bij voorkeur)
  • fulltime beschikbaar

Over het bedrijf


Onze opdrachtgever is gevestigd in Friesland, ze zijn sterk in reiniging, onderhoud en renovatie. Wegens groei zijn ze op zoek naar versterking in hun team. Voor zowel vaste - als flexibele krachten hanteert de opdrachtgever een actief opleidingsbeleid om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Daarnaast hanteren ze een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren ze onder andere in fysiotherapie en gezonde voeding. De opdrachtgever onderscheidt zich door de kernwaarden: vakkundig, betrouwbaar en teamwork. Ze zijn echt op zoek naar medewerkers die zich voor een langere tijd aan het bedrijf willen binden.

Wat wij bieden

Wij bieden een baan voor gemiddeld 40 uur in de week bij een schoonmaakbedrijf uit Joure. Ze zijn op zoek naar een vaste medewerker die voor langere tijd bij het bedrijf wil blijven! Het salaris is conform de schoonmaak cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 12,- tot € 14,- bruto per uur.

Ben jij die enthousiaste medewerker die wij zoeken en wil je graag aan het werk als gevelreiniger? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie voor 14 juni. Heb je nog vragen over de vacature 'gevelreiniger'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via