Vacature: Opticien Pearle Opticiens

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Buitenpost
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Krijgen de klanten door jouw klantvriendelijkheid en deskundigheid weer perfect alles in zicht? Heb je altijd gedacht ik wil mijn skills in een andere winkel gaan inzetten? Hier kom je in een enthousiast en dynamisch team te werken! Wordt jij hier blij van? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor de Pearle Opticiens in Buitenpost!

Als volwaardig opticien voer je oogmetingen uit, stel je de correcties vast, adviseer je klanten en help je ze bij de keuze van brilmonturen en brillenglazen. Naast jouw deskundige houding stel jij je op een klantvriendelijke manier op. Je bent dus iemand die energie krijgt van het goed adviseren van klanten en die het leuk vindt om de producten aan de man te brengen. Verder voer je lab-werkzaamheden uit conform de kwaliteitsnormen van de organisatie. Je rapporteert direct aan de bedrijfsleider en uiteraard werk je veel samen met je collega’s van het filiaal. De vacature is ontstaan ter vervanging van iemand die met verlof is. Maar ook na dit verlof zijn er mogelijkheden om te blijven binnen het bedrijf. Dus een super leuke veelzijdige functie met doorgroeimogelijkheden naar een contract voor onbepaalde tijd. Mocht je nou op zoek zijn naar een baan in een andere plek in Friesland willen we je ook van harte uitnodigen om te solliciteren, er zijn meerdere vestigingen waar ze eventueel open staan voor een opticien.

Functie-eisen

  • woonachtig in de omgeving van Buitenpost
  • ook beschikbaar op vrijdagavond en zaterdag
  • opleiding tot opticien afgerond

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft verschillende vestigingen in Friesland, maar is voor de locatie Buitenpost op zoek naar een nieuwe collega. De Pearle is te herkennen aan hun groene logo. Het is een franchiser, dus super persoonlijk en er zijn korte lijntjes met de eigenaar. In totaal zijn er ongeveer 10 medewerkers werkzaam, op de vestiging waar jij komt te werken zijn er circa 5 medewerkers werkzaam. De Pearle is een fijne werkplek met een informele, gezellige sfeer. De collega's zijn hecht en ze zullen je met open armen ontvangen. Een leergierige medewerker krijgt alle ruimte om meer over het vak te leren en zich verder te ontwikkelen. Sta jij te popelen om bij de Pearle aan de slag te gaan?

Wat wij bieden

Het betreft een functie voor ongeveer 25 tot 30 uur per week. Als het dienstverband bevalt van beide kanten, dan kan je er voor onbepaalde tijd aan de slag. Jouw werkdagen en werktijden zijn in overleg, maar hangen samen met de openingstijden van de winkel, deze liggen tussen dinsdag en zaterdag. Dit houdt ook in dat je bereid bent om tijdens de koopavond op vrijdagavond en op zaterdagen te werken. Dit zal niet elke week voorkomen maar jullie zorgen er als team voor dat de diensten eerlijk worden verdeeld. Het loon is conform cao en komt op € 14,- à € 16,- bruto per uur.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag starten als opticien bij de Pearle? Solliciteer dan voor 14 juni. Heb je nog vragen over de vacature 'Opticien Pearle Opticiens? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via