Vacature: Industrieel reiniger

  • Salaris €12,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Voor een project in Beilen zijn wij op zoek naar een Industrieel Reiniger. Ben jij in de weken 20, 21 en 22 beschikbaar en ben je in het bezit van vca? Reageer dan snel op deze vacature. 

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Industrieel reiniger. Het gaat hierbij om het schoonmaken van een fabriek in Beilen. Samen met jouw collega's zorg je ervoor voor dat alle sanitaire ruimtes en de productieruimtes er weer spik en span uit zien. De werkzaamheden variëren van handmatige reiniging tot aan het reinigen met behulp van hoge druk reinigers, veegmachines en andere apparaten. Ook het schoonhouden van het buitenterrein kan tot je taken behoren. Als industrieel reiniger ben je dus allround inzetbaar. Voor de vacature Industrieel reiniger zijn wij op zoek naar flinke aanpakkers voor de dagdiensten.

Functie-eisen

  • geldig VCA certificaat
  • aanpakkersmentaliteit
  • gemotiveerd

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in industriële reiniging (food), gevelreiniging, gevelrenovatie, gevelbescherming, glasbewassing en gebouwenbeheer. Sinds de oprichting zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners in de genoemde branches. Snel en adequaat werken is hun motto, maar daarbij tornen zij nooit aan de veiligheid en hun kwaliteitsnormen. 

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime tijdelijke functie waarbij de kans reëel is dat de werkzaamheden langer gaan duren. Het salaris voor een industrieel schoonmaker is € 12,41 bruto per uur bij 21 jaar of ouder en is conform de cao Schoonmaak.

Ben je enthousiast geworden en zie jij een toekomst als industrieel reiniger helemaal voor je? Reageer dan gelijk op deze vacature want je kunt namelijk al op 23 mei beginnen. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature industrieel reiniger? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via