Vacature: Stratenmaker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Eppenhuizen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Past het werken met machines binnen jouw 'straatje'? Vind je het leuk om samen met jouw collega's bezig te gaan met mooie projecten? Dan is deze vacature stratenmaker perfect voor jou!  

Dit bedrijf krijgt steeds meer aanvragen en opdrachten binnen, waardoor ze opzoek zijn naar een extra collega. In de functie van stratenmaker ga je verschillende straatwerkopdrachten uitvoeren zoals: terrassen, opritten, reparatiewerk en onderhoud aan brandgangen. Deze werkzaamheden voer je voor verschillende klanten uit, zoals: (bouw) bedrijven, particulieren en woningbouwstichtingen. Als stratenmaker ga je ook veel werken met verschillende machines zoals: minigravers, rupsdumpers en wielladers. Afhankelijk van de klus werk je samen met een collega die jij aanstuurt. Het is belangrijk dat je over een BE-rijbewijs beschikt, omdat je zo de machines mee naar een klus kunt nemen.

Functie-eisen

Om de functie van stratenmaker goed te vervullen, dien je over het volgende te beschikken:

  • BE rijbewijs
  • VCA-certificaat
  • Je hebt passie voor het vak 

Over het bedrijf

Deze klant is een kleinschalig grond-, groen- en infrabedrijf, met een team bestaande uit vijf personen.

Wat wij bieden

Je komt te werken in een gezellig bedrijf te midden van een hecht team. De functie als stratenmaker biedt uitzicht op langere termijn. Je ontvangt een loon conform het cao Groen, Grond en Infrastructuur tussen de €13,- en €15,- afhankelijk van jouw ervaring.

Wil jij werken als stratenmaker in de omgeving van Spijk? Solliciteer dan direct! Je kunt reageren tot en met 15 juni. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op met ons uitzendbureau in Spijk op het tel nr 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via