Vacature: Medewerker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Zeijen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoHavoVwoMboHboWo

Over de functie

Voor een boer in de omgeving van Assen zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker melkveehouderij. Ben je nieuwsgierig wat je gaat doen als medewerker melkveehouderij. Lees dan snel deze vacature en laat je reactie achter.

Als medewerker veehouderij draag je de zorg voor zo’n 325 melkkoeien. Naast dat je diverse melkbeurten oppakt zorg je dat de koeien worden gevoerd. Je zorgt dat de voerwagen wordt gevuld en werpt dit met een trekker voor de koeien. Tevens draag je zorg voor de kalveren. Je leert deze zelfstandig drinken, geeft ze hooi en houdt de gezondheid van zowel de kalveren als de koeien in de gaten. Ook wordt je ingezet voor de voorkomende werkzaamheden op het land zoals het binnenhalen van het gras. Een melkbeurt is van 6.30 tot ca. 9.30 uur en van 17.30 tot ca. 20.30 uur.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring in de melkveehouderij
  • eigen vervoer
  • T rijbewijs

Over het bedrijf

Je komt te werken op een familiebedrijf nabij Assen waar 2 keer daags wordt gemolken. De boer heeft zo’n 400 melkkoeien en jongvee. Er wordt gemolken in een carrousel voor 60 koeien.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke fulltime baan op een leuk familiebedrijf. Je ontvangt, bij 21 jaar en ouder, een bruto uurloon tussen de € 10,- en € 14,- per uur conform cao dierhouderij. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij op zoek naar een leuke baan en heb je ervaring als medewerker melkveehouderij? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en start morgen nog als medewerker melkveehouderij. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via