Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 14 uur
  • Standplaats Dalen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Beschik jij over ervaring in het melken van koeien en ben jij beschikbaar in de avonden? Wij zijn op zoek naar een melker bij een melkveehouderij in Dalen.

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige melker die in de avonden kan werken. De boer melkt 3 keer daags en zoekt een melker voor de laatste melkronde van 21.00 uur t/m 23.00 uur. Bij voorkeur ben je ook beschikbaar in de weekenden.

Jouw belangrijkste taak is het melken van de koeien. Door middel van een opdrijfhek gaan de koeien naar een wachtruimte. Vervolgens begeleid je de koeien de melkstal in. Nadat de laatste koe is gemolken maak je de melkstal schoon. Bij voorkeur ben je in het bezit van eigen vervoer, het melkveebedrijf is namelijk moeilijk met het openbaar vervoer te bereiken.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring in de melkveehouderij
  • eigen vervoer
  • beschikbaar in het weekend

Over het bedrijf

Je komt te werken op een melkveehouderij in Dalen. Er wordt 3 keer daags zo’n 120 koeien gemolken in een carrousel buitendraaier

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke fulltime (bij)baan op een leuk familiebedrijf. Je ontvangt, bij 21 jaar en ouder, een bruto uurloon tussen de € 11,- en € 15,- per uur conform cao dierhouderij. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij op zoek naar een leuke baan en heb je ervaring als melker? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en start op korte termijn als melker bij dit leuke bedrijf in Beilen. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via