Vacature: Minikraanmachinist

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar een minikraanmachinist. Samen met een grondwerker ga je kabels en leidingen aanleggen. Heb jij ervaring met de minikraan? Lees dan snel deze leuke vacature en ga aan de slag op verschillende plaatsen in Drenthe.

Als minikraanmachinist word je ingezet voor de aanleg van kabels en leidingen. Samen met jouw directe collega, de grondwerker, zorgen jullie ervoor dat de bodem wordt uitgegraven en er hierbij geen kabels en leidingen worden geraakt. Je plaatst hierbij nieuwe leidingen en kabels en zorgt er vervolgens voor dat het de gegraven gaten weer netjes dicht wordt gemaakt. Met goede onderlinge communicatie weten jullie het project goed ten einde te brengen. Eventueel is het ook mogelijk om met jouw eigen minikraan aan het werk te gaan.

Functie-eisen

  • BE rijbewijs
  • Vca-certificaat
  • ervaring als minikraanmachinist
  • fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever, gevestigd in de directe omgeving van Beilen, wordt voornamelijk gewerkt in de aanleg van kabels en leidingen. Je werkt nauw samen met de kraanmachinist. De werkzaamheden vinden plaats in Drenthe, vooral in de omgeving van Beilen en Emmen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een vaste werkplek waar je het gehele jaar kunt blijven werken. Je komt te werken in een gemotiveerd en gevarieerd team. Je bruto salaris is gebaseerd op de cao Groen, Grond en infra. De hoogte van dit uurloon ligt, bij 21 jaar en ouder, tussen de € 12,- en € 16,- bruto per uur. De hoogte voor het inkomen is mede afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring op de minikraan.

Ben jij de nauwkeurige minikraanmachinist waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan voor uiterlijk 1 juli op deze vacature. Wil je graag meer informatie over de vacature minikraanmachinist? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via