Vacature: Montagemedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Hou je van sleutelen en lijkt het jou leuk om af en toe een klus te doen waarbij je een paar nachten van huis bent? Wij hebben een leuke vacature voor montagemedewerker overheaddeuren.

Als montagemedewerker ga je samen met een ervaren monteur op pad om overheaddeuren te plaatsen. Je plaatst bedrijfsdeuren, industriedeuren of garagedeuren bij bedrijven of particuliere klanten. Deze deuren worden op maat en naar wens van de klant gemaakt. Naast het plaatsen van de deuren zorg je er ook voor dat de elektriciteit wordt aangesloten. Je haalt plezier uit sleutelen en hebt enige kennis van elektriciteit. De klussen vinden plaats door geheel Nederland. De ene week ben je werkzaam in Zeeland en de andere keer in Groningen. Je bent daarom bereid om af en toe een paar nachten van huis te zijn.

Functie-eisen

  • in bezit van VCA certificaat of bereid te behalen
  • bereid om enkele nachten van huis te zijn
  • technisch onderlegd

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een klein familiebedrijf dat is gevestigd in de omgeving van Beilen. Ze plaatsen bedrijfsdeuren, industriedeuren en garagedeuren bij zowel bedrijven als particuliere klanten.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime werkplek in een jong en dynamisch team. Bij goed bevallen is de kans reëel dat je na een periode wordt overgenomen door de opdrachtgever. Je ontvangt een marktconform salaris tussen de € 10,48 en € 13,50 bruto per uur conform de cao Metaal en Techniek. De hoogte van het inkomen is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring.

Ben jij die montagemedewerker die het leuk vindt om ook in de kost te gaan? Reageer dan zo spoedig mogelijk, maar voor 30 juni op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature montagemedewerker? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via