Vacature: Oproepkracht Abiant Beilen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Weet jij van aanpakken en werk jij graag regelmatig op een nieuwe werkplek met andere werkzaamheden? Wij zijn op zoek naar oproepkrachten die we kunnen inzetten voor verschillende werkzaamheden bij Abiant Beilen.

Wij zoek op zoek naar flinke aanpakkers, binnen Abiant beter bekend als Abianters. Als oproepkracht word je op oproepbasis ingezet voor verschillende klussen in verschillende werkzaamheden. De ene dag word je ingezet als bouwhulp of bouwopruimer en de andere dag als bijrijder of als rechterhand bij de kraan. Ook kun je worden ingezet voor opperwerkzaamheden, schoonmaakklussen of bij draineerwerkzaamheden. Kortom, afwisseling genoeg in jouw werkzaamheden. Soms word je 1 dag ingezet en een andere keer meerdere weken. Een echte Abianter is flexibel, steekt graag de handen uit de mouwen en houdt van afwisseling in zijn werkzaamheden.

Functie-eisen

  • B rijbewijs
  • eigen vervoer
  • geldig Vca-certificaat (of bereid deze halen)
  • flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Dagelijks zijn er ruim 2.000 uitzendmedewerkers aan het werk voor Abiant. Abiant behoort daarmee tot één van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken; Abianters waar we trots op zijn.  

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een afwisselende werkplek met een breed scala aan functies. Je wordt betaald conform de cao die wordt gehanteerd door de opdrachtgever waar jij wordt ingezet. Het bruto uurloon kan daardoor variëren. Afhankelijk van jouw wensen, ervaring en leeftijd ligt de hoogte van het uurloon tussen de € 10,50 en € 14,-.

Voldoe jij aan het profiel Abianter en wil je graag als oproepkracht bij Abiant aan het werk laat dan een reactie achter op deze vacature. Wil je graag meer weten over de werkzaamheden neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via