Vacature: Chauffeur C/CE

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Goed nieuws! De horeca heeft zijn deuren weer geopend. Daar genieten we met z'n allen van. Wil jij als chauffeur met je rijbewijs C/CE je steentje bijdragen aan het bevoorraden van horecagelegenheden? Dan is deze vacature echt iets voor jou! 

Als horecadistributie chauffeur begint je werkdag in de ochtend me het laden van jouw vrachtwagen. Het is afhankelijk van de rit of er een bijrijder mee gaat. Voor je op pad gaat maak je nog een praatje met je collega's, bekijk je de planning voor die dag en is er uiteraard nog tijd voor een bakje koffie. Tijdens je ritten kom je langs cafés, restaurants, bioscopen en evenementen, kortom: geen dag is hetzelfde. Bij de ene klant zorg je ervoor dat de dranken tot in de kelders geleverd wordt en bij de andere klant rol je de rolcontainers naar de juiste plek. Je ziet en spreekt veel van klanten en bent dus het visite kaartje van onze opdrachtgever. Je vindt het daarom belangrijk dat de klant tevreden is wanneer je weer verder gaat met de volgende rit. 

Functie-eisen

  • In het bezit van een rijbewijs C/CE, code 95 en geldig chauffeurspas
  • Klantvriendelijk
  • Ervaring in de branche is een pre 

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een leverancier in de drankenhandel. Ze zitten op veel plaatsen in Nederland gevestigd en zijn daarom altijd dichtbij, daarnaast staat keuze en kwaliteit hoog in het vaandel, ze hebben het breedste aanbod bieren en dranken en houden rekening per regio waar behoefte aan is. 

Jouw nieuwe werkgever is constant in beweging, niet alleen letterlijk met vrachtwagens op de weg maar ook intern wordt er gekeken naar mogelijkheden in de markt. Heb jij dus behoefte aan bijscholing een cursus of heb je ideeën? Dan staan zij er voor open om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke baan binnen een plezierig bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De werkzaamheden zijn voor een lange duur. Jouw startsalaris in deze functie hangt af van je ervaring.

Ben jij dé kandidaat voor deze vacature als chauffeur C/CE? Solliciteer dan gelijk, maar uiterlijk voor 8 juli 2022! Vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050 549 28 40.

Ben je onervaren en wil je het vak graag leren? Ook dan komen we graag met jouw in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Deel deze vacature via