Vacature: Loods medewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Je gaat een heleboel doen en elke dag verloopt anders dan jij je vooraf had voorgesteld!  Als loodsmedewerker ben je verantwoordelijk voor drie loodsen en zorg je voor het laden en lossen van de verhuiswagens. Je faciliteert de verhuizers met de juiste spullen en materialen. Dankzij jouw voorbereidend werk beginnen zij met plezier aan hun werkdag. Je zorgt ervoor dat de loods tiptop in orde is en draait je hand niet om voor facilitaire taken, zoals bijvoorbeeld het vervangen van een lampje.

Daarnaast beheer je de opslag. Opslag kan zowel in zeecontainers, kisten als op pallets; voor langere tijd én op afroep.
Jij verzorgt de registratie op item niveau, zodat de klant precies weet wat bij ons staat en waar. 

Functie-eisen

  • MBO werk– en denkniveau
  • Heftruck / Reachtruck certificaat
  • Communicatief vaardig en daadkrachtig

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een verhuisbedrijf in Groningen. Zij verzorgen particuliere en zakelijke verhuizingen in het noorden met de focus op de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Als verhuisbedrijf denken zij graag mee en nemen zij het werk voor de klant uit handen. Zij willen de klant geheel ontzorgen tijdens een verhuizing en de klant snel thuis laten voelen in het nieuwe onderkomen van de klant. Zij zijn sterk in verhuiswerk!

Wat wij bieden

Een kans op een vaste baan en een salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer, dit ligt tussen de € 12,-- en € 15,-- per uur. Ben jij de loods medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan bij voorkeur direct, maar uiterlijk voor 11 juli 2022.
Mocht je nog vragen hebben over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-5492840. 

Deel deze vacature via