Vacature: Administratief en facilitair medewerker (m/v)

  • Salaris Tussen € 13,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

"een spin in het web", "manusje van alles", "van alle markten thuis". Dat is wat jou als administratief en facilitair medewerker typeert.

Als administratief en facilitair medewerker vervul je een belangrijke rol binnen onze organisatie. Zo houd je je bezig met het inrichten, onderhouden en bewaken van de financiële informatievoorziening en ben je verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie, de projectenadministratie en personeelsadministratie. Naast de administratieve werkzaamheden ben je ook van toegevoegde waarde op secretarieel en facilitair vlak, zoals bijvoorbeeld het organiseren van bedrijfsuitjes en het inplannen van bijscholingen en trainingen voor je collega’s.

Kortom het betreft een zeer veelzijdige functie bij een professionele organisatie met ambitieuze plannen.

Functie-eisen

  • mbo+ werk- en denkniveau aangevuld met relevante werkervaring
  • kennis van en ervaring met Navision
  • zelfstandige en flexibele werkhouding
  • analytisch vermogen en een goed cijfermatig inzicht
  • 24-40 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een energiek familiebedrijf met ruim twintig jaar ervaring in de houtskeletbouw. Het bedrijf is met name actief in de drie noordelijke provincies. Met een team van ongeveer vijfendertig collega’s produceren en monteren zij dagelijks houtskeletbouwelementen. Bij alles wat zij doen zetten ze in op kwaliteit en duurzaamheid. Onze opdrachtgever produceert alle houtskeletbouw-elementen bovendien onder het KOMO-productcertificaat Houtskeletbouw.

Wat wij bieden

Het betreft een zelfstandige en uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt terecht in een leuk team met enthousiaste collega's in een no-nonsense bedrijfscultuur waarin plezier, samenwerking, vakmanschap en duurzaamheid voorop staan. Jouw salaris wordt vastgesteld op basis van jouw ervaring en de cao timmerindustrie.

Ben jij de administratief en facilitair medewerker die het team van onze opdrachtgever komt versterken? Solliciteer dan zo snel mogelijk en uiterlijk voor 20 juni aanstaande. Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via