Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 8,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij een echt koeienmens? Steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan is deze vacature als melker geknipt voor jou!

Wij zijn voor onze melkveehouders doorlopend opzoek naar enthousiaste melkers in de omgeving van Spijk en Delfzijl. Wij zijn op zoek naar enthousiaste melkers voor melkbeurten in de ochtend, en of in de avond.

In de functie van melker is een van jouw hoofdtaken natuurlijk het melken van koeien, maar dat is niet jouw volledige takenpakket. Voor het melken aan én na het melken, moet nog het een en ander gebeuren. Voor het melken aan, moeten de koeien naar de melkstal toe worden gebracht en moet de melkput klaar worden gemaakt voor het melken kan beginnen. Na het melken moet de melkput weer schoon opgeleverd worden.

Functie-eisen

Om de functie als melker goed te kunnen vervullen, is het van belang dat je over de volgende vaardigheden beschikt:

  • Flexibele werkhouding
  • Bereid te leren en flink de handen uit de mouwen te steken.

Over het bedrijf

Abiant is één van de grootste uitzendbureaus in het noorden. Voor verschillende melkveebedrijven met verschillende groottes zijn wij opzoek naar melkers. Als je interesse in deze vacature als melker hebt, ben je van harte welkom om te solliciteren. Ook als je weinig ervaring hebt, kunnen wij een mooi melkadres vinden voor jou!

Wat wij bieden

De bepaling van het loon doen wij conform het geldende cao. Afhankelijk van jouw ervaring als melker en jouw leeftijd ligt het loon tussen de €8,- en €14,- bruto per uur. Daarnaast brengt de functie als melker veel flexibiliteit met zich mee. Het is goed te combineren met eventueel ander werk, school of sport.

Wil jij graag aan de slag als melker? Solliciteer dan gelijk. Je kunt reageren tot en met 25 juni. Voor vragen of meer informatie kun je bellen met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22. 

Deel deze vacature via