Vacature: Accountmanager bij Remon Wateronthanders

 • Salaris Tussen € 2700,- en € 3700,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Marum
 • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Remon Waterontharders is ervan overtuigd dat ze consumenten verder kunnen helpen met zacht water. Niet alleen de voordelen van geen kalkaanslag, het positieve effect op de huid, zachte was en een betere smaak aan het water. Ook lange termijneffecten van besparen op je energierekening en het beperken van gebruik van chemische schoonmaakmiddelen spelen hier een belangrijke rol in. Duurzaamheid voor het milieu vormt een prachtige synergie met de voordelen die het de consument biedt, waar Remon met passie voor duurzame energie graag zijn steentje aan bijdraagt.

Als accountmanager van Remon Waterontharders ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het helpen groeien van de bestaande klanten op de zakelijke markt. Nieuwe klanten bereik je vooral door koude acquisitie te plegen en gebruik te maken van je eigen netwerk. Het werkgebied betreft heel Nederland. Deze functie zit gekoppeld aan de afdeling zakelijke binnendienst die zoveel mogelijk voor jou een weekplanning zal realiseren.

Voordat je aan de slag kan is het natuurlijk belangrijk om goed te worden opgeleid. Daarom geven we je eerst in Leek (Groningen) intern een product- en verkooptraining. Woon je ver weg? Geen probleem! Wij regelen een hotel (op onze kosten). Na deze periode ga je nog één of twee dagen met één van onze installateurs mee op pad zodat je alle ins en outs van onze waterontharders kent. Na deze training kun jij vanuit jouw eigen omgeving aan de slag, uiteraard blijven we je dagelijks begeleiden.

Functie-eisen

Dit betreft geen junior functie, je dient echt een topverkoper te zijn.

 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een technisch-commerciële functie en aantoonbaar ruime ervaring met het afronden van verkoopdeals;
 • aantoonbaar HBO werk- en denkniveau (verkregen door opleiding of werkervaring);
 • uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • representatief voorkomen;
 • ondernemend, proactief, zelfstandig, resultaat- en klantgericht, doortastend, flexibel en vaardig in het voeren van contractonderhandelingen en het sluiten van een deal;
 • aantoonbare administratieve vaardigheden en kennis MS Office;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal;

Daarnaast ben je (op eigen initiatief) bereid jezelf heel goed te (blijven) verdiepen in de concurrentie. Je kunt zeer goed zelfstandig werken en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit en ziet verkopen als hobby. Er wordt van je verwacht dat je in de avond en het weekend sporadisch een klant via WhatsApp of telefonisch te woord zal staan. Dit levert de meeste verkopen op en zie je aan het eind van de maand/periode in je provisie terug.

Over het bedrijf

Remon Waterontharders zorgt al sinds 1979 voor schoon en helder water. Of dit nu is op het gebied van bronboringen, waterzuivering, waterontharding of aardwarmte, Remon heeft één grote passie en dat is: water. Je komt te werken in het waterontharderteam dat gevestigd is in Leek. Het team bestaat momenteel uit ongeveer 30 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers.

Wat wij bieden

Bij Remon Waterontharders verdien je een uitstekend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je doorgroeien, heb je leuke enthousiaste collega’s en een informele werksfeer. Je komt te werken in een gezellig (klein) team dat waarde hecht aan je ideeën en verbeterpunten voor onze organisatie. Remon houdt van korte lijnen.

 • een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband;
 • goede provisieregeling; je wordt beloond naar inzet;
 • auto van de zaak zonder opzichtige bedrijfslogo's die je ook privé mag gebruiken;
 • laptop en telefoon;
 • vakantiegeld en 25 vakantiedagen.

Ben jij dé topverkoper die wij zoeken? Solliciteer dan uiterlijk 26 juni aanstaande. Voor meer informatie of vragen over de vacature "accountmanager bij Remon Waterontharders" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. We staan je graag te woord.

Deel deze vacature via