Vacature: Algemeen medewerker melkveehouderij parttime

  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij een echte buitenmens? Steek je graag de handen uit de mouwen en ben je parttime beschikbaar? Dan is deze vacature algemeen medewerker melkveehouderij perfect voor jou!

Voor een opdrachtgever in de buurt zijn wij opzoek naar een algemeen medewerker die al enige ervaring op de boerderij heeft. In deze functie ga je veel verschillende taken oppakken zoals: met de voerwagen koeien voeren, stallen uitmesten, het plegen van klein onderhoud rondom de boerderij, koeien verzorgen. In het voorjaar/ zomer meehelpen met de grasoogst/ inkuilen. Daarnaast melk je een avond per week mee met de opdrachtgever. 

Functie-eisen

Om de functie als algemeen medewerker melkveehouderij goed te vervullen, dien je over het volgende te beschikken:

  • 3 dagen in de week beschikbaar.
  • Fysiek goed in orde.
  • Enige ervaring in de melkveehouderij.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Spijk. De melkveehouder heeft 300 koeien op het bedrijf.  

Wat wij bieden

In de functie als algemeen medewerker melkveehouderij bieden wij jou een loon conform het cao productiegerichte dierhouderij tussen de €9,- €15,- . Daarnaast kom je te werken in een gezellig bedrijf dat hart voor de dieren heeft. 

Spreekt de vacature algemeen medewerker melkveehouderij jou aan? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 0596 59 22 22. 

Deel deze vacature via