Vacature: (assistent) boormeester bij Wiertsema & Partners te Tolbert

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Tolbert
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij het liefst in de buitenlucht (aan het werk) en ben jij geïnteresseerd in de (geo)techniek? Dan is de functie van (assistent) boormeester bij Wiertsema & Partners misschien wel dé baan voor jou!

Samen met Wiertsema & Partners te Tolbert zijn wij op zoek naar een (assistent) boormeester. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van geotechnische en milieukundige boringen. Uiteraard horen daar ook de nodige administratieve taken bij. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het onderhoud van de machine, houd je dagelijks toezicht op het materieel en zorg je ervoor dat het benodigde materiaal aanwezig is. 

De werkzaamheden vinden plaats in heel Nederland. Het kan daarbij voorkomen dat je 1 of meerdere nachten van huis bent. Uiteraard wordt dan voor verblijf (en alles wat daarbij hoort) gezorgd.

Functie-eisen

  • technisch inzicht met een MBO werk- en denkniveau
  • VCA-certificaat (of bereid deze te behalen)
  • computervaardig, kennis van Windows en Office
  • goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • rijbewijs (bij voorkeur CE)

Je past goed binnen deze functie als jij affiniteit hebt met (geo)techniek. Jij herkent jezelf in de competenties: samenwerken, flexibiliteit, nauwkeurig en besluitvaardigheid.

Over het bedrijf

Wiertsema & Partners is opgericht in 1979 en uitgegroeid tot één van de grotere toonaangevende geotechnische onderzoeksbedrijven in Nederland. Ze hebben een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Of ze nu een grondonderzoek uitvoeren voor een particuliere opdrachtgever of betrokken zijn bij een omvangrijk complex project voor de overheid of een multinational, alle opdrachten worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitgevoerd.

Wiertsema & Partners kan opdrachtgevers op de gebieden van grondmechanica en milieu van dienst zijn bij de uitvoering van veldonderzoek, geotechnisch laboratoriumonderzoek en geomonitoring. Daarnaast beschikken zij over een ervaren een breed georiënteerde adviesafdeling, die zich bezig houdt met de vakgebieden geotechniek, geohydrologie, milieu, geofysica en GeoICT.

Ze voeren o.a. werkzaamheden uit voor: woningbouw, utiliteitsbouw, civiele projecten, dijkversterking, de petrochemische en energiemarkt. Competenties die belangrijk zijn voor Wiertsema & Partners zijn: samenwerken, flexibiliteit, nauwkeurig zijn en besluitvaardigheid.

Wat wij bieden

Het betreft een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamische werkomgeving waar sprake is van korte lijnen en enthousiaste collega's. Samen met Wiertsema en Partners bieden wij jou een fulltime functie waarbij uiteindelijk een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheid hoort. Jouw bruto uurloon wordt vastgesteld op basis van jouw leeftijd, ervaring en de bedrijfseigen regeling van Wiertsema & Partners.

Kom jij als (asssitent) boormeester het team van Wiertsema & Partners versterken? Solliciteer dan uiterlijk 27 juni aanstaande. Voor vragen of meer informatie over de vacature "(assistent) boormeester bij Wiertsema & Partners te Tolbert" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via het telefoonnummer 0594 51 99 44. 

Deel deze vacature via