Vacature: BBL-leerling hoveniersbedrijf

  • Salaris Tussen € 6,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Grootegast
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ga jij komend schooljaar starten met de bbl-opleiding hovenier en wil je graag goed voorbereid starten? Samen met onze opdrachtgever kunnen wij jouw een leerzame werkplek aanbieden!

Wij hebben samen met onze opdrachtgever een leerzame werkplek beschikbaar. Het is van belang dat jij gemotiveerd bent om lekker buiten te werken en graag wilt leren hoe je een tuin kunt aanleggen, schuttingen plaatst en bestrating netjes aanlegt. Je gaat werken met verscheidende machines, denk hierbij aan: bladblazers, kettingzagen, bosmaaiers en nog veel meer machines. Als hovenier is geen dag hetzelfde, dit maakt het werk lekker afwisselend en dus nooit saai! Daarom heb jij natuurlijk ook voor de opleiding tot hovenier gekozen.

Mocht je eerder al beschikbaar zijn en graag alvast (werk)ervaring op willen doen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Functie-eisen

  • (gaan) volgen van bbl-opleiding hovenier
  • leergierig
  • een lach op je gezicht en een gezonde dosis enthousiasme

Over het bedrijf

Het hoveniersbedrijf is gevestigd in de gemeente Westerkwartier. Het team bestaat uit 4 gezellige en gedreven vakmensen die jou graag willen begeleiden in het mooie vak als hovenier. Tijdens het werk is er uiteraard voldoende tijd en ruimte om ervoor te zorgen dat jij je eigen opdrachten voor school kunt uitvoeren.

Wat wij bieden

Je krijgt de kans om je op basis van de voorwaarden vanuit school verder te ontwikkelen als hovenier. Je wordt ingeschaald in de cao Hoveniersbedrijven en jouw loon wordt bepaald aan de hand van jouw leeftijd en zal tussen de € 6,40 en € 11,- liggen. De benodigde werkschoenen en eventuele werklaarzen worden voor je geregeld.

Wil jij starten bij onze opdrachtgever? Laat dit ons dan zo snel mogelijk weten door te solliciteren via onderstaande button. Doe dit wel uiterlijk 27 juni aanstaande. Voor meer vragen of informatie over de vacature "Bbl-leerling hoveniersbedrijf" kun je telefonisch contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via 0594 51 99 44. 

Deel deze vacature via