Vacature: Vrachtwagenchauffeur C

  • Salaris Tussen € 3250,- en € 3300,-
  • Aantal uren per week 48 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Heb jij al enkele jaren ervaring op de vrachtwagen en ben je toe aan een nieuwe stap? Lees dan verder!

Als vrachtwagenchauffeur bij onze opdrachtgever vervoer jij het glas naar klanten in Nederland en België. Eenmaal aangekomen op locatie los jij het glas veilig en correct, daarna vervolg je je route weer. Bij onze opdrachtgever hebben ze verschillende vrachtwagens, waarop jij flexibel ingezet zult worden om op de vaste routes te bezorgen. Jij bent een echte aanpakker en weet dat de omgang met glas voorzichtig moet. Onze opdrachtgever biedt jou een training aan zodat jij snel als professioneel glas-chauffeur aan het werk kunt.

In deze functie werk jij maandag en dinsdag gemiddeld 10 tot 14 uur met een overnachting, vervolgens ben je woensdag vrij en ga je donderdag en vrijdag weer aan het werk met daarbij een overnachting. 

Functie-eisen

  • rijbewijs C met code 95
  • uitstekende rijvaardigheid 
  • ruime ervaring als vrachtwagenchauffeur 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Bedum en specialist in alles wat met glas te maken heeft. Het is een jong en dynamisch bedrijf met korte lijnen en veel ruimte voor doorgroeimogelijkheden. Er heerst een informele sfeer waardoor je je snel thuis zult voelen in dit bedrijf.

Wat wij bieden

Als vrachtwagenchauffeur C kun jij per direct fulltime bij onze opdrachtgever aan het werk voor langere tijd. Jouw salaris ligt conform de cao Vlakglas, Glasbewerkings- en Glazeniersbedrijf, Groothandel rond de € 3250,- bruto per maand, exclusief verblijfsvergoeding en is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Ben jij op korte termijn beschikbaar om in de vrachtwagen te stappen? Reageer dan op deze vacature voor 1 juli. Wil je meer informatie of heb je nog vragen over de vacature 'vrachtwagenchauffeur C'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum door te bellen naar 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl.

Deel deze vacature via