Vacature: Vakantiewerk

  • Salaris Tussen € 4,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Klaar met je examens en wil je een leuk zakcentje bijverdienen? Of nu nog even op school maar in de zomervakantie wel beschikbaar? Lees dan gauw verder, wij hebben namelijk verschillende bedrijven waar ze deze vakantie wel wat hulp kunnen gebruiken en waar jij vakantiewerk kunt doen!

In de omgeving van Bedum, Ten Boer en Winsum hebben wij verschillende bedrijven waar ze deze zomer wel wat extra hulp kunnen gebruiken. Dit zijn bedrijven uit verschillende sectoren, zoals de groenvoorziening, de schoonmaak, de horeca, agrarische bedrijven en bouwbedrijven. Je kunt hierin zelf aangeven wat jouw voorkeuren zijn, dan kijken we samen wat de mogelijkheden daarin zijn. Het werk kan op oproepbasis, maar je kunt ook gewoon volle bak aan de slag en flink uren maken.

Functie-eisen

  • minimaal 14 jaar oud
  • deze zomervakantie een aantal weken beschikbaar

Over het bedrijf

Wij hebben verschillende bedrijven in de omgeving van Bedum waar ze op zoek zijn naar scholieren die in de vakantie kunnen helpen op bedrijven. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou leuk vakantiewerk waar je een leuk zakcentje bij kunt verdienen. Jouw loon is afhankelijk van de cao waarin het bedrijf zit waarbij jij aan het werk gaat, dit ligt afhankelijk van je leeftijd tussen de € 4 ,- en € 11 ,- bruto per uur. 

Wil jij deze zomer aan het werk? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature, dan nodigen we je bij ons uit om kennis te maken en jouw wensen te bespreken. Je kunt reageren op de vacature vakantiewerk, maar je kunt ons ook bellen: 050 319 96 30, of mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via