Vacature: Productiemedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sneek
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Wil jij graag binnen een technisch bedrijf aan de slag? En jou technische kennis nog verder ontwikkelen? Dan is deze vacature perfect voor jou! Voor onze opdrachtgever in Sneek zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Dus kan jij op korte termijn al starten en wil je graag fulltime aan de slag? Reageer dan snel!

Als productiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor het klaar maken van de bestellingen. Concreet betekend dit dat je de rvs materialen inpakt in beschermend folie en zorg je dat de orders klaar staan voor vertrek. Naast inpakken en orderpicken zorg je er ook voor dat de omgeving opgeruimd en schoon blijft. Ook spring je bij met laden en lossen van de vrachtwagens. Als je overweg kunt met een heftruck is dit zeker een pré maar geen vereiste. Het is wel belangrijk dat je een technische achtergrond hebt zodat je makkelijk bij kunt springen bij drukte op andere afdelingen.

Functie-eisen

  • b-rijbewijs
  • communicatief vaardig
  • mbo werk- en denkniveau

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een familiebedrijf uit Sneek. Het bedrijf bestaat al ruim 100 jaar, er werken ongeveer 80 mensen binnen het bedrijf. Toch voelt het alsof je in een kleinschalig bedrijf werkt omdat je lijntjes kort zijn. Onze opdrachtgever investeert echt in duurzame relaties met de medewerkers. Bij voorkeur ben je daarom ook voor langere tijd beschikbaar.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou fulltime baan voor langere periode bij de opdrachtgever. Daarnaast bieden wij een salaris  dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen de €10,- en €12,- bruto per uur zijn. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van ongeveer 09:00 - 18:00.  Soms bestaan de dagen ook van 10:00-19:00 omdat de vrachtwagens dan later zijn. 

Wil jij binnenkort nog starten als technisch magazijnmedewerker? Solliciteer dan voor 26 juni. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in  Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00. 

Deel deze vacature via