Vacature: Bbl leerling hovenier

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij altijd al het vak van hovenier willen leren? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Voor onze opdrachtgever in Joure zijn we op zoek naar een leerling hovenier die graag alle fijne kneepjes van het vak wil leren. Je kan bij onze opdrachtgever terecht met een Bbl opleiding maar ook een interne opleiding is een van de mogelijkheden. Dus zie jij jezelf al ontwikkelen tot zelfstandig hovenier bij onze opdrachtgever? Reageer dan snel!

Als leerling hovenier is geen dag het zelfde. Zo houd jij je veelal bezig met schoffelen, snoeien, het bestrijden van onkruid, bladblazen, bosmaaien, grasmaaien en overig onderhoud. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van je werk de aanleg van tuinen. Je bent dus veel in de buitenlucht aan het werk en dit is iets wat je graag doet. De werkzaamheden zijn onder andere bij particulieren en bij bedrijven. Je werkzaamheden zijn super divers en je kan leren van verschillende hoveniers en groenvoorzieners. Als de wil er is kun je heel veel leren en zijn er volop mogelijkheden binnen het bedrijf. Via Abiant helpen wij je met het behalen van de benodigde certificaten zodat jij uiteindelijk als zelfstandig hovenier aan het werk kan. Hierbij is het volgen of doorzetten van een bbl-opleiding één van de mogelijkheden.

Functie-eisen

  • fulltime beschikbaar voor langere periode
  • enthousiast
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft jaren lang ervaring in het hoveniers vak. Het is een gespecialiseerd bedrijf die graag met de klant mee denkt. Je komt te werken in een gezellig team, waarbij er een goede onderlinge sfeer heerst. Ze weten precies hoe ze van een tuin een paradijsje moeten maken. Ze leren jou dan ook graag hoe jij dit ook kan doen!

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke werkplek voor een langere tijd waar je de fijne kneepjes van het vak van hovenier leert. Daarnaast verdien je een salaris tussen € 11,- en € 13,- bruto per uur en bouw je natuurlijk vakantiedagen en vakantiegeld op.

Ben jij de leerling hovenier waar wij in Joure naar op zoek zijn? Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor de vacature 'Bbl leerling hovenier'? Neem dan voor 26 juni contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00 . We vertellen je graag meer over het werken en leren in de groene sector.

Deel deze vacature via