Vacature: Vakantiewerk schoonmaker

  • Salaris Tussen € 9,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een vakantiebaan in de schoonmaak? Lees dan snel verder! Je gaat als schoonmaker aan de slag in Heerenveen. Het leuke van deze functie is dat je nog genoeg tijd overhoud om van je vakantie te genieten of om te combineren met een andere baan. Daarnaast verdien je met 17 jaar al 9,46 bruto per uur. Je loon groeit naarmate je ouder bent! Dus wil jij graag aan de slag als schoonmaker? Reageer dan snel!

Je gaat aan de slag bij verschillende kantoorpanden in Heerenveen. Je werkt in opdracht van een schoonmaakbedrijf en samen kijken we bij welke projecten je het beste past!. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen van de vloeren en het schoonmaken van de toiletten. Het zou mooi zijn als je al ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden, maar het belangrijkste is dat je zorgvuldig werkt. Hoe de werkzaamheden er precies uitzien zal de opdrachtgever uitvoerig met je door spreken zodat je goed voorbereid te werk gaat! Het eerste project start in week 27 en het laatste project eindigt in week 35. Volop mogelijkheden in de avonduurtjes maar er zijn ook projecten in de ochtend. Kun jij hier in iets betekenen of zoek je andere vakantiewerk? We komen graag in contact.

Functie-eisen

  • beschikbaar in de zomervakantie
  • woonachtig in de omgeving van Heerenveen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een kleine onderneming uit de regio Joure. Persoonlijk contact staat voorop en er heerst een fijne onbevangen sfeer.  Het team bestaat uit ongeveer 10 mensen en stuk voor stuk werken ze met veel plezier en motivatie voor onze opdrachtgever. Werkplezier staat voor op daarnaast doen ze er alles aan om elke klant tevreden maken! Ondanks dat je altijd zelfstandig aan de gang bent in het kantoor maak je echt deel uit aan van het team.  Je zult je gelijk welkom voelen binnen het team.

Wat wij bieden

We bieden jou een parttime vakantiebaan, dagen zijn in overleg. De baan is eventueel ook prima te combineren met school of een andere baan! Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf, een richtlijn is onderstaande tabel. Hierboven op krijg je nog vakantiegeld en daarnaast bouw je ook nog vakantie uren op.

  • 17 jaar € 9,46
  • 18 jaar € 10,06
  • 19 jaar € 10,65
  • 20 jaar en ouder € 11,83

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag in de vakantie aan het werk als schoonmaker in Heerenveen? Solliciteer dan voor 26 juni. Heb je nog vragen over de vacature 'Vakantiewerk schoonmaker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via