Vacature: Schoonmaker Emmeloord

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 15 uur
  • Standplaats Emmeloord
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij graag aan de slag als schoonmaker in Emmeloord? Lees dan snel verder! Doordat jij elke dag om 19:00 uur weer klaar bent met je schoonmaakwerkzaamheden kunnen de medewerkers de volgende dag weer lekker aan de slag. Dus wil jij graag elke middag als schoonmaker aan de slag? Reageer dan snel!

Als schoonmaker bestaan jouw werkzaamheden voornamelijk uit het stoffen, moppen, stofzuigen en het reinigen van bureaus, kamers en sanitair. Het bedrijf wordt dagelijks druk bezocht en het is daarom belangrijk dat alles goed schoon is. Snelheid is hierbij belangrijk maar kwaliteit is hierbij het allerbelangrijkste. Je gaat aan de slag van maandag tot en met vrijdag tussen 16:15 uur en 19:00 uur. Nadat je bent ingewerkt ga je zelfstandig aan de slag binnen het bedrijf. Het is een super leuke plek om te werken en je wordt deel van het enthousiaste team. In totaal zijn er 2 teams aan de slag binnen het bedrijf. Bij ziekte en vakanties spring je extra bij. Je komt te werken in een hecht team van 4 schoonmakers die voor elkaar door het vuur gaan. Jullie zorgen er voor dat alles weer spik en span is!

Onze opdrachtgever heeft meerdere projecten open staan en is op zoek naar 2 nieuwe collega's.

  • project 1 maandag t/m vrijdag van 16:15 t/m 19:00
  • project 2 dinsdag en donderdag 1,75 uur + een dag naar keuze 1,5 uur.

Functie-eisen

  • op korte termijn beschikbaar (bij voorkeur)
  • werkervaring in de schoonmaak
  • beschikbaar op maandag tot en met vrijdag.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot schoonmaakbedrijf wat veelal opdrachten heeft in het noorden van Nederland. Ze vinden het belangrijk dat de schoonmaakploeg een belangrijk onderdeel is van het desbetreffende bedrijf. Daarom maken schoonmakers uit het team van onze opdrachtgever veelal onder kantoortijd schoon. Ze hebben inmiddels een aantal jaren ervaring en ze gaan vol passie aan de slag! Met een enthousiast team naar een schitterend resultaat. Onze opdrachtgever houdt van snel schakelen en korte lijntjes! Super fijn want dat betekend dat jij misschien volgende week al kunt starten!

Wat wij bieden

Je gaat van maandag tot en met vrijdag, elke middag aan de slag. Het totaal aantal uren  is in overleg en afhankelijk van het project. Het betreft een dienstverband voor langere tijd. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassers bedrijf en zal tussen € 11,- en € 12,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Emmeloord, omdat de reiskosten in de schoonmaak cao niet vergoed worden.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Emmeloord? Solliciteer dan voor 26 juni. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker kantoorpanden'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via