Vacature: Horeca en cafetaria medewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Lauwersoog
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij van alle markten thuis in de horeca. Wil jij een leuke en uitdagende baan waar jij kunt schitteren in de bediening en het ook geen probleem vindt om mee te helpen in de cafetaria.  Zoek jij een veelzijdige plek in de omgeving van Lauwersoog, waar jou initiatief wordt gewaardeerd, reageer dan snel!

Als cafetariamedewerker bak je friet, snacks en verse vis. Je bakt pizza's en maakt soft ijsjes voor de gasten. Je werkt in een open keuken, neemt de bestellingen op en rekent af. Je kunt goed samenwerken en geeft waar nodig leiding aan oproepkrachten. Je bent sociaal, gastvrij en service gericht. Je leert voorgerechten, buffet en nagerechten maken en het assisteren van de koks. Als bedieningsmedewerker ben je vooral gastvrij en servicegericht. Je vindt het leuk om de gasten een leuke avond te bezorgen. De ene keer neem je de bestellingen op, dan ben je runner, de andere keer sta je achter de bar. Werkzaamheden worden verdeeld naar waar de drukte is en ook wordt er gekeken naar waar jij het beste functioneert. Ben jij nog niet zeer ervaren, maar heb jij wel een drive en wil je snel leren dan heb je hier volop mogelijkheden om te groeien en te leren. Wij zoeken 1 fulltime medewerker voor 32 uur per week of 2 medewerkers die de functie delen voor +/- 20 uur per week. Kortom een hele diverse functie met veel mogelijkheden!

Functie-eisen

  • Flexibel beschikbaar 20-32 uur
  • Ervaring in de horeca
  • Representatief
  • Sociaal
  • Gastvrij en service gericht

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft een veelzijdig bedrijf waar plezier, ontspanning en genieten voor gasten voorop staat. Er is een bowlingbaan, restaurant, cafetaria en bootverhuur. Je komt te werken in een gezellig en vlot team met fijne collega’s. Een plek waar jouw ideeën en initiatieven worden gewaardeerd en waar aandacht is voor jouw ontwikkeling door middel van scholing.

Wat wij bieden

Als horeca en cafetaria medewerker kun je voor langere tijd aan de slag. Wij bieden een veelzijdige functie op een mooie en nieuwe werkplek in een sfeervolle omgeving. Het loon is conform de horeca cao en bedraagt tussen de € 10,- en € 14,-

Ben jij enthousiast geworden om als horeca en cafetaria medewerker aan de slag te gaan? Wij komen graag met jou in contact. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatieknop, doe dit voor 30 juni. Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande tekst, neem dan contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden. Tel.: 0511 72 60 00 / Mail: infoveenwouden@abiant.nl

Deel deze vacature via