Vacature: Allround technische medewerker m/v

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Lauwersoog
  • Opleidingsniveau VmboMavoMboHavoVwo

Over de functie

Ben jij een allround techneut en hou je van een veelzijdige functie met verschillende werkzaamheden waar geen dag hetzelfde is? In deze leuke, gevarieerde en uitdagende baan als Allround Technisch Medewerker ga je geen uitdaging uit de weg. Ben je een sociaal en gedreven persoon? Dan zoeken wij jou!

Als allround technische medewerker ben jij verantwoordelijk voor allerlei soorten hand- en spandiensten bij het bedrijf. Het blijft niet alleen bij het onderhouden van de verhuurvloot, maar je zal ook de bootverhuur doen en de uitgifte van de boten. Hierbij heb je direct contact met de gasten en kan jij genieten van het werken in de buitenlucht. Een andere taak is het onderhoud van de bowlingbanen. Natuurlijk word je ook op dit gebied eerst ingewerkt, want het is vrij specialistisch werk. Daarbij hoort ook het periodieke onderhoud van de apparatuur op het bedrijf, dat varieert van het onderhoud van de koel- en vriescellen tot de softijsmachine en koffie apparaten. Of het repareren van een deurkruk, een kapotte lamp of een een loszittende wc-bril. Mocht jij het leuk vinden dan heb jij ook de kans om je functie verder uit te breiden met:  het bijhouden van de bedrijfssite, de internetkassa's, het online bestelsysteem en grotere klussen in het algemeen zoals bijvoorbeeld het leggen van een vloer of plaatsen van een schutting. Kortom een zeer leuke, gevarieerde en uitdagende baan. Werktijden liggen tussen 11:00 en 21:00.

Functie-eisen

  • Enthousiaste
  • Flexibel
  • Technische inzicht
  • Ervaring met onderhoud
  • Vakdiploma's zijn een pre.  

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft een veelzijdig bedrijf waar plezier, ontspanning en genieten voor gasten voorop staat. Er is een bowlingbaan, restaurant, cafetaria en bootverhuur. Je komt te werken in een gezellig en vlot team met fijne collega’s. Een plek waar jouw ideeën en initiatieven worden gewaardeerd en waar er aandacht is voor jouw ontwikkeling door bijvoorbeeld scholing.

Wat wij bieden

Als allround technische medewerker kun je voor langere tijd aan de slag. De functie is parttime en na verloop van tijd is een contract voor (on)bepaalde tijd bespreekbaar. Het loon is conform de horeca cao en bedraagt tussen de € 10,- en € 14,-

Ben jij enthousiast geworden om als allround technische medewerker aan de slag te gaan? Wij komen graag met jou in contact. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatieknop, doe dit voor 30 juni. Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande tekst, neem dan contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden. Tel.: 0511 72 60 00 / Mail: infoveenwouden@abiant.nl

Deel deze vacature via