Vacature: Shovelmachinist

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Opeinde
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Werken als shovelmachinist in een leuk en gedreven team? Ga dan aan de slag bij onze opdrachtgever in Drachten

Ter uitbreiding van het team zoekt onze opdrachtgever een shovelmachinist voor de grasdrogerij. De grasdrogerij draait weer volop, het gras wordt opgehaald door jouw collega's met trekker en dieplader en lossen dit op het terrein. Het is jouw taak om er voor te zorgen dat het gras met de shovel de fabriek inkomt zodat het proces draaiende blijft. Naast het werk op de shovel verricht je, indien nodig, hand- en spandiensten. Ben jij technisch goed onderlegd? Als je wil kun je dan ook ingezet worden voor andere werkzaamheden! 

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring met de shovel
  • Bereid om in 2-ploegen te werken
  • Technisch inzicht

Over het bedrijf

De kernactiviteiten binnen de drogerij betreffen het kunstmatig drogen van groenvoedergewassen die worden verwerkt tot brok of baal, die dienen als diervoeder. De drogerij beschikt over twee trommeldrooginstallaties. Gehakselde groenvoeders worden in een droogtrommel gedroogd en verder verwerkt tot brok of baal. Gemiddeld kan de drogerij zo'n 600.000 kilogram vers gras in 24 uur verwerken. Het droogprincipe is vrij simpel: het verse groenvoer wordt gedroogd met behulp van hete lucht.

Wat wij bieden

Je komt te werken in een team van 15 tot 25 collega’s. Er heerst een laagdrempelige sfeer en een echte agrarische mentaliteit. In mei draait de fabriek op volle toeren en werk je in een 2-ploegendienst. Het salaris is volgens de Groenvoerdrogerijen-cao. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring ligt het bruto uurloon tussen de €12,- en €16,- exclusief ploegentoeslag. 

Ben jij binnenkort te vinden op de shovel van dit bedrijf? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 30 juni! Heb je nog vragen over de vacature shovelmachinist? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen. Je kunt bellen naar 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via