Vacature: Schoonmaker appartementen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 10 uur
  • Standplaats Snikzwaag
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Wil jij er graag voor zorgen dat de gasten kunnen genieten van een luxe vakantie in een super schoon appartement? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een schoonmaker die voor langere tijd aan de slag wil. Ben je daarnaast beschikbaar op maandag en vrijdag? Dan is deze vacature perfect voor jou. Dus ben jij de parttime schoonmaker die wij zoeken? Solliciteer dan snel!

Als schoonmaker in deze appartementen krijg je ruim de tijd om de boel weer netjes aan kant te maken. Samen met een collega klaren jullie de klus, in de zomer werk je vaak samen en in de winter om en om. De werkdagen zijn maandag en vrijdag. Qua werkzaamheden kun je denken aan stoffen, stofzuigen, dweilen, de vertrekken schoonmaken. Jij zorgt er immers voor dat de vakantie van de nieuwe gasten super enthousiast en blij begint, omdat ze in een schoon appartement terecht komen! De appartementen zijn nieuw en goed onderhouden, heerlijk om te poetsen! Je kunt per direct beginnen en de exacte werkzaamheden neemt onze opdrachtgever met je door. Het werk is het jaarrond, in de winter is het echter wel iets rustiger dan in de zomer.

Functie-eisen


  • betrouwbaar
  • beschikbaar op maandag en vrijdag
  • woonachtig in de omgeving van Joure/ Terherne
  • ervaring met schoonmaakwerk (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft zijn melkveehouderij omgebouwd tot luxe appartementen. Gasten komen niets te kort en kunnen rekenen op een top verblijf met genoeg luxe! Het bedrijf wordt gerund door een hechte familie waar je nauw in contact meet staat. Samen overleggen jullie hoe jullie het aanvliegen. Je komt dus samen te werken met de familie en met 1 rechtstreekse collega in de schoonmaak. Bij ziekte en vakanties vallen jullie extra in, uiteraard in overleg. Kortom een super leuke opdrachtgever waar je het jaarrond aan de slag kunt en voor onbepaalde tijd aan de slag kunt.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime functie voor onbepaalde tijd. Het salaris is conform cao Recreatie en zal tussen € 12,- en € 13,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Joure/Terherne, omdat de reiskosten in de cao niet vergoed worden.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in de omgeving van Joure? Solliciteer dan voor 29 juni. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker appartementen'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via