Vacature: Medewerker melkveehouderij (voeren)

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 30 uur
  • Standplaats Rasquert
  • Opleidingsniveau VmboMavoHavoMboHbo

Over de functie

Dagelijks ruim 250 koeien en bijbehorend jongvee voeren met een zelfrijdende voermengwagen, dat kan bij Abiant! Lees snel verder om meer te weten te komen over het bedrijf en deze functie.

Het voeren van ruim 250 melkkoeien en bijbehorend jongvee met een zelfrijdende voermengwagen, dat is wat jij doet als medewerker melkvee op dit moderne bedrijf nabij Baflo en Onderdendam. Jij pakt het voeren op de doordeweekse ochtenden op tussen 05:30 en 12:00 uur, de weekenden worden afgewisseld. Eventueel bestaat de mogelijkheid om naast het voeren ook andere werkzaamheden op te pakken. 

In deze functie werk je met modern materieel en krijg je veel verantwoordelijkheid, goede koeien beginnen natuurlijk bij een goed rantsoen!

Functie-eisen

Jij beschikt over ervaring met grotere landbouwvoertuigen. Daarnaast heb jij:

  • je T rijbewijs
  • ervaring met het voeren van koeien, ervaring met een zelfrijdende voermengwagen is een pré
  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel 

Over het bedrijf

Het melkveebedrijf bevindt zich nabij Baflo en Onderdendam. Op het bedrijf worden zo'n 250 melkkoeien gehouden, met bijbehorend jongvee. Op het bedrijf wordt netjes en secuur gewerkt. 

Wat wij bieden

In deze functie houdt jij je ongeveer 25 tot 30 uur per week met het voeren, dit kan aangevuld worden met andere werkzaamheden indien gewenst. Daarnaast bieden we jou natuurlijk een salaris conform de cao productiegerichte dierhouderij tussen de € 10,- en € 15,- bruto per uur. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer en bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op. 

Beschik jij over de ervaring om aan het werk te gaan als medewerker melkveehouderij? Solliciteer dan voor 25 juni. Mocht je nog vragen hebben over de vacature 'medewerker melkveehouderij' of wil je meer informatie over de vacature, neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum via het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl.

Deel deze vacature via