Vacature: Bijbaan restaurant Ten Boer

  • Salaris Tussen € 4,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 15 uur
  • Standplaats Ten Boer
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Mensen bedienen en ze een fijne avond bezorgen. In de horeca is elke avond anders, als jij geknipt bent voor de horeca is dit dé vacature voor jou!

Op dit moment zijn er al een aantal horecatoppers werkzaam bij Bij Elzinga, maar door aanhoudende drukte zijn zij op zoek naar versterking! In de bediening zorg je dat mensen op tijd hun bestelde gerechten krijgen en breng je ze hun drankjes. Daarnaast geef je uitleg over de menukaart. Heb je nog geen ervaring in de horeca? Geen probleem, de eigenaren willen je alles leren.  

Functie-eisen

Dit is de ideale (bij)baan voor jou als jij:

  • klantvriendelijk en stressbestendig bent
  • minimaal 16 jaar bent

Over het bedrijf

Bij Elzinga is een begrip in de regio Ten Boer, ze staan bekend om hun heerlijke lunches, diners en high teas. Het is een gastvrij, leuk restaurant waar ook feesten, partijen en recepties georganiseerd kunnen worden. Het restaurant is geopend van donderdag tot en met zondag, dit houdt in dat jouw werkdagen ook op deze dagen vast zullen liggen. Wanneer jij in de bediening of in de keuken aan de slag gaat werk je veelal van 17:00 tot sluitingstijd, dit is ongeveer om 21:00 uur. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuk (bij)baan voor 8 tot 15 uur per week waar jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Jij ontvangt een loon conform cao tussen de € 4,- en € 11,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd. Naast een gezellige werkplek biedt dit restaurant ook mogelijkheden om opleidingen te volgen richting wijnkennis en barista-vaardigheden! 

Is dit jouw ideale bijbaan en ben jij de gastvrije persoon die wij zoeken? Reageer dan snel op deze vacature, maar voor 12 juli. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'bijbaan restaurant Ten Boer''? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via