Vacature: Timmerman

  • Salaris Tussen € 16,- en € 21,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Woltersum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Veel afwisseling tussen de klussen die jij samen met je collega's oppakt in onder andere nieuwbouw, onderhoud, verbouw en renovaties. Dat is wat jij zoekt in jouw baan als timmerman en daarom ben jij op zoek naar een betrouwbare en leuke nieuwe werkgever. Klinkt dit als muziek in je oren? Kijk dan snel verder naar deze vacature.

 Jouw nieuwe werkgever heeft het druk en is op zoek naar versterking van het team. Een enthousiaste timmerman met kennis van het vak, dat is waar zij naar op zoek zijn. Met jouw ervaring als timmerman weet je als geen ander hoe een werkdag eruit ziet en hoe verschillend de werkzaamheden kunnen zijn. Samen met de werkgever kijk jij naar waar jouw passie ligt, zodat je aan het werk kunt op projecten waar jij energie van krijgt. Wat zijn zoal projecten van het bedrijf? Hierbij kun je onder andere denken aan het herstellen van een kapotte fundering ontstaan door aardbevingsschade, tot de nieuwbouw van een huis en de restauratie van oudere panden.

Functie-eisen

Wij vinden het belangrijk dat je beschikt over enige ervaring in de bouw. Daarnaast is het mooi meegenomen als je beschikt over:

  • vca-certificaat

Mocht je nog niet in het bezit zijn van een vca-certificaat bestaat de mogelijkheid om deze te halen via Abiant. 

Over het bedrijf

Jouw nieuwe collega's zijn zeer ervaren en werken in een klein team. Het bedrijf bestaat al meer dan 60 jaar en komt uit de regio Ten Boer. Het bedrijf staat voor eerlijkheid en openheid en denkt mee met hun klanten. Het bedrijf is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, aanbouw, renovatie, restauratie, onderhoud en het herstellen van aardbevingsschade. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime of parttime plek bij een allround bouwbedrijf. Daarnaast ontvang je het volgende:

  • werk voor langere tijd
  • salaris tussen de € 16,- en € 21,- bruto per uur
  • bouwpensioen
  • reiskostenvergoeding
  • opbouw vakantiegeld en vakantiedagen

Klinkt dit als jouw ideale baan? Wacht dan niet langer en reageer voor 11 juli op deze vacature. Zijn er nog zaken onduidelijk over de vacature 'timmerman' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30 of mail ons: infobedum@abiant.nl. We begeleiden je graag naar je nieuwe baan. 

Deel deze vacature via