Vacature: Assemblagemedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Als assemblagemedewerker ben jij een onmisbare schakel in het productieproces van pelletkachels. Dit alles doe je samen met een onwijs leuk team waarbij de vrijdagmiddagborrel en de patatmidag niet weg te denken zijn!

Pelletkachels zijn booming business! En daarom is jouw nieuwe werkgever op zoek naar versterking van het team. Als assemblagemedewerker is het jouw taak om verschillende onderdelen van de kachels in elkaar te zetten. Dit doe je samen met een groep collega's, zodat iedereen zijn eigen onderdelen heeft en het hele proces optimaal geregeld is. 

Functie-eisen

Jij past goed binnen dit bedrijf wanneer je het leuk vind om van niets, iets te maken! Hiervoor is technische ervaring geen harde eis, jouw nieuwe werkgever vindt het belangrijker dat je enthousiast bent om aan de slag te gaan.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de regio Bedum en is gespecialiseerd in de productie van pelletkachels. Het bedrijf start dagelijks op met een kop koffie met het hele team, waarbij een gemoedelijke sfeer voorop staat. Binnen het bedrijf werken 15 medewerkers dagelijks enthousiast op projecten, in de werkplaats of op kantoor. Het betreft een jong en groeiend team, waarbij er wekelijks patat wordt gehaald voor het hele bedrijf en er iedere vrijdagmiddag een vrijdagmiddagborrel georganiseerd wordt!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime of parttime functie voor langere periode, waarin ook parttime werken bespreekbaar is. Daarnaast bieden we jou:

  • een hele leuke werkgever
  • salaris conform cao tussen de € 10,- en € 13,- bruto per uur, afhankelijk van kennis en ervaring. Jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je een loon conform je leeftijd, je kunt al vanaf 16 jaar aan het werk!
  • opbouw vakantiegeld en vakantiedagen
  • reiskostenvergoeding
  • wekelijks patat en een vrijdagmiddagborrel

Eet jij binnenkort op vrijdag mee bij dit leuke bedrijf? Wacht dan niet te lang en reageer op deze vacature voor 8 juli. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je eerst meer informatie over de vacature 'assemblagemedewerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl, of stap even bij ons binnen!

Deel deze vacature via