Vacature: Verkoopmedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij affiniteit met gereedschappen en machines? Geef jij klanten graag advies en houd je van verkopen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Per direct zijn wij op zoek naar een verkoper voor een groothandel in Coevorden. Na een gedegen inwerkperiode zorg je er samen met je collega's voor dat de klanten tevreden de winkel uitlopen. Je adviseert professionals, maar je licht even gemakkelijk particulieren voor. Je houdt de winkelvoorraad netjes en vult die aan als het nodig is. Je schakelt moeiteloos tussen verschillende werkzaamheden en steekt graag de handen uit de mouwen. Daarnaast denk je graag mee in het commerciële traject.

Functie-eisen

  • MBO richting verkoop of commerciële richting
  • proactief en zelfstandige werkhouding
  • affiniteit met bovengenoemde producten

Over het bedrijf

Het bedrijf is gespecialiseerd in de levering van hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen, gereedschappen, machines, klimmaterieel en PBM aan de bouw, industrie, groensector en scheeps- en jachtbouw. Ze hebben 11 vestigingen in het noorden van het land. Voor de vestiging in Coevorden zijn ze op zoek naar een verkoopmedewerker. Je komt te werken in een gezellig team van ervaren collega's. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en 1 keer in de twee weken werk je op zaterdag. 

Wat wij bieden

Het betreft een baan voor langere periode met doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team. Het brutoloon ligt tussen de € 1900,- en € 2300,- per maand, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan voor 1 juli! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Emmen op telefoonnummer 0591 70 11 01.

Deel deze vacature via