Vacature: Zelfstandig werkend kok

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 36 uur
  • Standplaats Oostrum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Wil jij werken als zelfstandig werkend kok bij een toplocatie aan het water in de omgeving van Dokkum en Lauwersoog? Geeft het je een kick om een volle tent te hebben! Is koken je passie en laat jij je collega's en gasten graag zien wat je in huis hebt? Dan is dit jou gouden plekje!

Als zelfstandig werkend kok ga jij gerechten maken in een dynamisch restaurant voor de lunch, borrel of diner. Jij zorgt ervoor dat de gasten een onvergetelijke avond hebben. Binnen dit hardwerkende team ben jij verantwoordelijk voor het bereiden van de gerechten. De keuken is jouw favoriete plek en jij neemt hier de regie. Je zorgt ervoor dat de gerechten op tijd en met de juiste kwaliteit de keuken verlaten. Jij bent iemand die een balans weet te vinden tussen smaak, presentatie, snelheid en kwaliteit. Daarnaast heb jij ervaring als zelfstandig werkend kok en durf jij de leiding te nemen. Je hebt hier vele mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen. Je bent flexibel en bent bereid om in de weekenden te werken. 

Functie-eisen

  • passie voor koken
  • flexibiliteit
  • doorzettingsvermogen
  • oog voor detail
  • aansturende kwaliteiten

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever, restaurant en paviljoen, ontvangt jaarlijks veel verschillende gasten. Ze bieden de gasten verschillende lunch, borrel en diner gerechten. Daarnaast bieden ze voor groepen volledige verzorgde en kwalitatieve barbecues, buffetten en live cooking. Ze werken veel met lokale producten en leveranciers. Elk gerecht wordt van begin tot einde in eigen keuken geproduceerd waardoor kwaliteit gewaarborgd blijft. Je werkt in één team, waar iedere collega even veel waard is.

Wat wij bieden

Als zelfstandig werkend kok ga je aan de slag tussen de 20-36 uur. Je komt te werken op een geweldige plek waar volop doorgroei moeilijkheden zijn met een flexibel rooster en af en toe een weekend vrij. Het loon is conform de horeca cao en bedraagt tussen de € 10 en € 14.

Ben jij enthousiast geworden om als zelfstandig werkend kok aan de slag te gaan? Wij komen graag met jou in contact. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatieknop, doe dit voor 30 juni. Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande tekst, neem dan contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden. Tel.: 0511 72 60 00 / Mail: infoveenwouden@abiant.nl.

Deel deze vacature via