Vacature: Allround medewerker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Bellingwolde
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij de allround medewerker melkveehouderij in hart en nieren die altijd al op het boerenbedrijf heeft willen wonen? Dan is dit jou kans!

Als allround medewerker melkveehouderij ben je dagelijks verantwoordelijk voor zo'n 120 melkkoeien. Je houd je bezig met het voeren, controleren en behandelen van koeien tot het klauw bekappen en het melken. Dit laatste gebeurt door middel van melkrobots.
Het is dus belangrijk dat je inzicht hebt in koeien maar ook zeker ervaring hebt met machines om de robot zo goed mogelijk te bedienen en bij storingen tijdig te kunnen ingrijpen. Omdat je in deze functie veelzijdig inzetbaar bent spring je waar nodig ook bij op het land in drukke perioden bijvoorbeeld tijdens het zaaien of tijdens de oogst.

Functie-eisen

  • je hebt aantoonbare ervaring in de melkveehouderij
  • bereid om in de bedrijfswoning in te trekken 
  • t-rijbewijs 

Over het bedrijf

Het gaat om een gemengd bedrijf waar ze zowel akkerbouw als melkveehouderij hebben. Voor de melkveehouderij zijn wij op zoek naar een collega.

Wat wij bieden

Wij bieden jou deze unieke kans om op een melkveehouderij te wonen en van je hobby je werk te maken. Je krijgt een fulltime dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijds goed bevallen.
Je uurloon ligt tussen de € 10,- en € 15,- bruto per uur conform cao dierhouderij. Je uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Ben jij benieuwd naar vacature en zou jij het liefst zo snel mogelijk kennis maken? Wacht dan niet te lang met solliciteren en reageer voor 3 juli op deze vacature.
Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature van allround medewerker melkveehouderij? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda en vraag naar collega Sander Oosterbeek.
Hij verteld je graag meer. Je kunt Sander bereiken door te bellen naar 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via