Vacature: Medewerker pluimveehouderij

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij de medewerker pluimveehouderij die weet van aanpakken en geen kippenvel krijgt bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden en dichtbij het bedrijf zou willen wonen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als medewerker pluimveehouderij ga je dagelijks met de bedrijfsleider het bedrijf rond om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren. Je moet hierbij denken aan het lopen van controle rondes door de kippenstallen, het schoonmaken en inrichten van de stallen tot het plegen van klein onderhoud en het oplossen van technische storingen. Het is dus belangrijk dat jij niet alleen de gezondheid van de kippen kunt inschatten maar dat je ook met jouw technische inzicht denkt aan de machines die in en rondom de stallen staan geïnstalleerd.

Omdat het bedrijf 24/7 doordraait is het belangrijk dat je op basis van een voor afgesproken rooster ook af en toe in de avonden, nachten en weekenden beschikbaar bent om de nodige controles en reparaties uit te voeren indien nodig.

Functie-eisen

  • flexibel beschikbaar en bereid tot het werken van storingsdiensten volgens rooster 
  • je hebt aantoonbare ervaring in de pluimveehouderij 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een modern vleeskuikenbedrijf in de omgeving van Winschoten. Zij bieden wegens uitbreiding van het bedrijf jou de unieke kans om in de bedrijfswoning te trekken en zo het bedrijf samen met de bedrijfsleider te runnen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou de mogelijkheid tot het betrekken van de bedrijfswoning die gepaard gaat met een fulltime dienstverband met uitzicht op een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Jou salaris ligt tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur conform cao dierhouderij,

Ben jij de medewerker pluimveehouderij die dit bedrijf gaat ondersteunen? Wacht dan niet te lang en reageer op deze vacature voor 3 juli. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'Allround medewerker pluimveehouderij'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 0597 59 11 15 of mail ons: infoscheemda@abiant.nl. We begeleiden je graag naar je nieuwe baan.

Deel deze vacature via