Vacature: Productiemedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Word jij warm van een specifiek en specialistisch productieproces? Gaan jouw producten over de hele wereld? Zorg jij voor continue kwaliteit? Dan ben jij de productiemedewerker die wij zoeken!

Je gaat aan de slag bij een hoogwaardig productiebedrijf welke producten maak voor de transport en industrie. Van seriematige werkzaamheden tot maatwerkproducten: onze opdrachtgever heeft overal een oplossing voor. De werkzaamheden vinden plaats in dagdienst van maandag t/m vrijdag.

Functie-eisen

  • je bent een echte aanpakker

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een gespecialiseerd productiebedrijf waarbij je samenwerkt met ongeveer 20 collega's. Samen sta je garant voor hoogwaardig kwalitatieve producten waarbij je de ene keer een serie producten fabriceert en de andere keer een enkel maatwerk-product aflevert. Het bedrijf heeft het gehele proces in eigen beheer, van ontwerp tot aflevering bij de klant.

Wat wij bieden

Je gaat eerst aan de slag via Abiant. Wanneer het van beide kanten positief bevalt, dan behoort een overname zeker tot de mogelijkheden! We bieden je een salaris volgens de cao van de opdrachtgever welke ligt tussen de € 10,- en € 12,- bruto per uur. Daarnaast ontvang je ook een reiskotenvergoeding zoals gebruikelijk is bij deze opdrachtgever. 

Ben jij onze nieuwe collega-productiemedewerker? Reageer dan uiterlijk voor 3 juli op deze vacature. Heb je nog vragen over deze vacature 'productiemedewerker'? Bel dan met ons uitzendbureau in Scheemda op telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via