Vacature: Heftruckchauffeur

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij een handige en snelle heftruckchauffeur die weet hoe groot zijn lading is en deze voorzichtig kan verplaatsen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als heftruckchauffeur ga je dagelijks aan de slag met het verplaatsen van de geproduceerde producten. Na productie zorg jij als heftruckchauffeur ervoor dat het in product in het magazijn komt te staan.
Omdat het geproduceerde product kan verschillen van grote het kan dus zijn dat je met grote producten door de fabriek moet waarbij je goed moet weten hoe groot je bent om zo het product zonder schades in het magazijn op te ruimen.
Je werkt één gedeelte van het jaar in dagdienst en tijdens de drukke periode wordt dit omgezet naar een tweeploegendienst voor enkele maanden. Dit wordt van te voren met jou doorgesproken zodat je weet waar je aan toe bent.

Functie-eisen

  • vca
  • heftruckcerticiaat

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een allround verwerkingsbedrijf van hennep. Ze gebruiken alle delen van de steel: de vezel, het strooisel en het stof om verschillende eindproducten met een zeer hoge zuiverheid te produceren. Daarnaast maken zij m.b.v kalkhennep panelen voor huizenbouw. Een milieuvriendelijk bouwmateriaal dat energiezuinig en duurzaam wonen mogelijk maakt. Ook  produceren zij CPD producten. Een bedrijf dat constant aan het innoveren is. En bedrijf met een landbouwafdeling, productieafdeling, bouwbedrijf en een laboratorium.

Wat wij bieden

De intentie is uitgesproken dat jij voor langere tijd aan de slag kunt bij onze opdrachtgever. Ze willen graag investeren in nieuwe medewerkers. Je krijgt hierbij een salaris conform de cao voor Open Teelten, waarbij je moet denken aan een bruto uurloon tussen de € 11,- en € 14,- (exclusief ploegentoeslag).

Wil je graag aan de slag als heftruckchauffeur? Bel dan met ons uitzendbureau in Scheemda op telefoonnummer: 0597 59 11 15. Solliciteren op deze vacature heftruckchauffeur kan ook door onderaan deze vacature online te solliciteren. We zien je reactie graag vóór 3 juli tegemoet. 

Deel deze vacature via