Vacature: Schoonmaakmedewerker (bij)baan

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Bellingwolde
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Zorg jij er graag voor dat de omgeving weer schoon en fris is? Dan hebben wij wellicht de (bij)baan waar jij naar op zoek bent!

Onze opdrachtgever is op zoek naar extra collega's in de omgeving van Winschoten. Zij maken voornamelijk bedrijfspanden schoon en na jouw komst is alles weer fris en netjes.
Doordat je een sleutel krijgt van het pand kun je jou werkzaamheden rustig uitvoeren zonder dat je rekening hoeft te houden met personeel.

Voor de periode 17-6 t/m 24-6 zijn wij van ma t/m vrij van 17.00u - 20.00 uur op zoek naar een collega en van 4-7 t/m 8-7 van maandag (1,5 uur werk) en di-wo-do-vrij: (1,25 uur) werk per keer na 17.00 uur.
verder zijn we nog op zoek naar collega's die paraat willen staan in het geval van oproepwerk. Een mooi moment om er tussen te komen en jezelf onmisbaar te maken zodat je bij nieuwe panden ingezet kunt worden. Blijf je liever oproepbaar? Ook dit is geen enkel probleem.

Functie-eisen

  • je bent in de omgeving van Winschoten woonachtig
  • je hebt een VOG verklaring of bent in de mogelijkheid om deze aan te vragen
  • je kunt zelfstandig werken

Over het bedrijf

Je gaat voor een grote schoonmaakorganisatie als oproepkracht aan de slag bij verschillende bedrijven. Het gaat in eerste instantie om een functie op oproepbasis waarbij opdrachten vaak doorlopen voor een langere periode. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een functie als oproep kracht voor een aantal weken. Je kunt hierna blijven om af en toe een dienst in te vallen. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassers bedrijf en zal tussen €11,- en €12,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Winschoten omdat de reiskosten in de schoonmaak cao niet vergoed worden!

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker? Solliciteer dan voor 30 juni. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda, telefonisch te bereiken op 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via