Vacature: Hovenier

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Zuidlaren
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Tijdens je werk ga je mee naar verschillende projecten in en rondom Groningen. Samen met een hecht team rouleer je van het aanleggen van een tuin, naar het onderhoud op de tennisbaan of voorzie je de klant van het beste advies over bloemen en planten. De werkzaamheden voer je uit bij particulieren en bedrijven. Bij voorkeur heb je een passie voor het groen en vind je het leuk om in de buitenlucht te werken. 

In de winter is doorwerken ook mogelijk, zo is er nog genoeg onderhoud en wanneer we echt winterweer hebben ga je met de sneeuwschuiver op pad.

Geen ervaring? Maar het lijkt je wel leuk om in het groen te werken? Solliciteer dan ook! 

Functie-eisen

Als hovenier heb je een BE rijbewijs en een VCA certificaat nodig en daarom is het mooi meegenomen als je dit in bezit hebt. Wanneer je (een van beide) niet hebt maar wel bereid bent deze te halen, dan biedt Abiant Uitzendgroep jou een bijbehorende scholing aan.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met groenvoorziening in de ruimste zin van het woord. Ze zijn actief in de aanleg, onderhoud en renovatie van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen; tevens met de aanplant van groenstroken en bebossingen. Je komt in een team te werken bestaande uit 7 professionals waarin iedereen zijn of haar eigen specialiteit heeft. 

Wat wij bieden

Je gaat fulltime aan het werk en bij goed functioneren kun je het jaarrond aan de slag. Het bruto uurloon ligt conform het cao Hoveniersbedrijf en je ervaring tussen de €12 en €16. De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag van 7:00 uur tot 16:00 uur. De werkdagen kunnen soms wat korter of langer duren, dit is afhankelijk van de drukte en het weer.

Ben jij de hovenier die wij zoeken? Dan kun je tot 8 juli 2022 solliciteren. 

Mocht je nog vragen hebben over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-5492840.

Deel deze vacature via