Vacature: Aanpakker met VCA

  • Salaris Tussen € 14,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als aanpakker werk je graag in de buitenlucht en heb je soms een prachtig uitzicht over Groningen en omgeving. Je bent dan ook niet bang om op hoogte te werken. Daarnaast ben je fysiek in staat om zware werkzaamheden te verrichten en werk je graag met je handen. Herken jij je hierin, dan ben jij de steigerbouwer die wij zoeken!

Als aanpakker kom je op veel verschillende locaties. Samen met je collega's werk je op een professionele manier en ga je nauwkeurig te werk.  Je hebt geen moeite met het lezen van tekeningen en schetsen en je weet dit op correcte wijze uit te voeren. Veiligheid staat altijd voorop! jij zorgt er dus voor dat je de kwaliteit en veiligheid waarborgt. Naast je collega's heb je veel contact met opzichters, uitvoerders, schilders en dakmonteurs.  Samen zorg je ervoor dat de steiger op een juiste manier opgebouwd wordt.

Functie-eisen

  • VCA - certificaat of bereid deze te halen; dat kan via Abiant! 
  • Flexibele instelling is handig
  • Niet bang voor hoogtes 
  • Zelfstandig kunnen werken

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Groningen. Het bedrijf voert kleine en grote projecten uit door heel Nederland. Of het nu gaat om een steiger bij een kerktoren, de nieuwbouw van een kantoorgebouw of het realiseren van een nieuw aquaduct, ieder project staat op zich en krijgt dezelfde aandacht en professionele benadering.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Bij goed functioneren is er kans op een vaste aanstelling. Het salaris dat je verdient is gebaseerd op je leeftijd en ervaring en dit zal tussen € 14,- en € 15,- bruto per uur zijn. 

Ben je geïnteresseerd in deze vacature steigerbouwer solliciteer dan direct, maar uiterlijk voor 8 juli 2022.

Mocht je nog vragen hebben over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-5492840.

Deel deze vacature via