Vacature: BBL Leerling voeger

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMavoHavoVwo

Over de functie

Wij zoeken aanpakkers die het vak van voeger in de praktijk willen leren. Als voeger ben je specialist in het aanbrengen en afwerken van voegen in het metselwerk. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit renovatie en nieuwbouw voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Gemotiveerd, leergierig en bereid om in je eigen toekomst te investeren. Zijn dit kenmerken die je aanspreken en herken jij jezelf hierin? Reageer dan nu snel op deze functie als Leerling Voeger

Functie-eisen

  • Geldig VCA-certificaat (of bereidheid deze te behalen)
  • Lange periode beschikbaar
  • Gemotiveerd en leergierig

Over het bedrijf

Je komt te werken voor een opdrachtgever die gespecialiseerd is op het gebied van betonrenovaties in de breedste zin van het woord. Want een betonrenovatie stopt niet bij het beton, maar gaat veel verder. De (beton)onderhoudsdeskundigen kijken als het ware door de constructie heen en zijn in staat om problemen in een vroeg stadium te signaleren en hier advies voor te geven met als doel het bestaande vastgoed duurzaam in stand te houden.

Wat wij bieden

Het gaat om een functie voor langere periode, waarbij een contract bij de opdrachtgever bij goed bevallen tot één van de mogelijkheden behoort. Het salaris is volgens de Schilders-cao; het bruto-uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal tussen € 11,75 en € 15,- zijn. Ben jij de Leerling Voeger die wij zoeken? Solliciteer direct! 

Vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-5492840.

Deel deze vacature via