Vacature: BBL Leerling voeger

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMavoHavoVwo

Over de functie

Wij zoeken enthousiaste aanpakkers die interesse hebben om het vak van voeger in de praktijk te leren. Als voeger specialiseer je je in het aanbrengen en afwerken van voegen in metselwerk, zowel voor renovatie- als nieuwbouwprojecten voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Ben jij gemotiveerd, leergierig en bereid te investeren in je eigen toekomst? Reageer dan snel!

Als voeger heb je de verantwoordelijkheid om nieuwe voegen aan te brengen op gebouwgevels. Voordat je begint met voegen, inspecteer je de bestaande voegen om te bepalen welk type voeg het meest geschikt is voor het project en om te controleren of er reparaties nodig zijn aan het metselwerk. Vervolgens maak je de gevels schoon en verwijder je de oude voegen met gereedschap zoals een voegspijker, voegbeitel of haakse slijper. Daarna meng je de voegmortel volgens de juiste verhoudingen en breng je deze aan met behulp van een voegspijker of voegijzer. Je zorgt ervoor dat de voegmortel goed hecht aan het metselwerk en dat de voeg gelijkmatig en volledig wordt opgevuld. Na het voegen verwijder je overtollige voegmortel en strijk je de voeg glad. 

Het voegen van gevels is essentieel voor de bescherming van het metselwerk tegen vocht en weersinvloeden, en het kan ook de uitstraling van een gebouw verbeteren. Als voeger is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de nieuwe voeg past bij de stijl en het karakter van het gebouw, en dat deze er netjes en professioneel uitziet.

Klinkt dit interessant en wil je meer informatie? Reageer dan direct, zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Functie-eisen

  • Geldig VCA-certificaat (of de bereidheid om deze te behalen)
  • Lange periode beschikbaar
  • Gemotiveerd en leergierig

Over het bedrijf

Je komt te werken voor een opdrachtgever die gespecialiseerd is op het gebied van betonrenovaties in de breedste zin van het woord. Want een betonrenovatie stopt niet bij het beton, maar gaat veel verder. De (beton)onderhoudsdeskundigen kijken als het ware door de constructie heen en zijn in staat om problemen in een vroeg stadium te signaleren en hier advies voor te geven met als doel het bestaande vastgoed duurzaam in stand te houden.

Wat wij bieden

Het gaat om een functie voor langere periode, waarbij een contract bij de opdrachtgever bij goed bevallen tot één van de mogelijkheden behoort. Het salaris is volgens de schilders cao; het bruto-uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal tussen € 11,75 en € 15,- zijn. Ben jij de Leerling Voeger die wij zoeken? Solliciteer direct! 

Vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-549 28 40.

Deel deze vacature via