Vacature: (Bijbaan) Assistent verhuizer

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Ben jij een echte aanpakker en netjes op andermans spullen? Ben je daarnaast op zoek naar een flexibele (bij)baan? Dan is deze vacature als verhuizer net wat jou!

Onze opdrachtgever en jouw nieuwe werkgever in Groningen is voor de komende periode maar vooral 11 juli tot 11 september opzoek naar assistent verhuizers. Samen met je collega('s) ga je aan de slag bij zowel particuliere - als bedrijfsverhuizingen. Je komt te werken bij een modern, jong en groeiend bedrijf, waar ze oog hebben voor detail en nauwkeurigheid maar waar ook ruimte is voor gezelligheid. 

Functie-eisen

  • Woonachtig in Groningen
  • Flexibel beschikbaar
  • VCA-certificaat (of bereidheid deze te behalen)

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een verhuisbedrijf in Groningen. Ze verzorgen particuliere en zakelijke verhuizingen in de drie noordelijke provincies. Als verhuisbedrijf denken zij graag mee en nemen zij het werk voor de klanten uit handen. Het is van belang om de klant geheel te ontzorgen zodat ze zich snel thuis voelen.  

Wat wij bieden

De verhuizer die we zoeken heeft een goede conditie, is klantvriendelijk en een echte aanpakker. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal tussen de € 11,- en € 12,- zijn.

Dus ben jij klaar om deze zomer aan de slag te gaan, en ben je geïnteresseerd in deze vacature verhuizer of ken je iemand die goed zou kunnen doen? Solliciteer dan direct of uiterlijk voor 8 juli 2022. 

Mocht je nog vragen hebben over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-5492840.

Deel deze vacature via