Vacature: Winkel- en magazijnmedewerker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Dokkum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Houd jij er van om klanten te helpen bij het vinden van geschikte technische producten en zorg te dragen voor een juiste afhandeling bij de aankoop. Dan is dit de vacature voor jou! In de winkel en het onderdelenmagazijn adviseer jij klanten over onderdelen voor landbouwmachines en tractors. Tevens controleer en registreer je binnenkomende goederen en houd je de winkel schoon en op orde. Woon jij in de omgeving van Dokkum en lijkt dit je wat? We horen het graag!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en sociale winkel- en magazijnmedewerker die beschikbaar is van dinsdag tot en met zaterdag. Jij staat in de winkel om klanten te voorzien van technische onderdelen zoals tractor- en landbouwmachineonderdelen. Als verkoper beantwoord jij vragen en adviseer jij klanten, je prijst producten aan en bent verantwoordelijk voor het afrekenproces bij een aankoop. De klanten bestaan zowel uit professionals, handige techneuten en doe-het-zelvers. Dit is een dynamische groep klanten waarbij jij je thuis voelt om ze adequate en vlot te helpen. Er worden onderdelen uit een voorraad op locatie verkocht, zijn de onderdelen niet op voorraad, dan zorg jij er als winkel en magazijnmedewerker voor dat deze onderdelen z.s.m. in het magazijn geleverd worden. Door middel van een computer systeem kan je orders invoeren en verwerken, daarom is het belangrijk dat jij met computers overweg kunt. Je hebt hier de vrijheid om je kennis verder te ontwikkelen in de de verkoop van technische onderdelen. Het is ideaal als je hier al enige kennis van hebt maar er is ook ruimte om te leren. 

Functie-eisen

  • Enthousiast en collegiale instelling
  • Affiniteit met de landbouw
  • Computervaardig
  • Beschikbaarheid op zaterdag
  • Representatief

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een agrarisch en technisch bedrijf met een grote winkel en onderdelenmagazijn. Het bedrijf heeft verschillende diensten waaronder een werkplaats voor reparaties, verhuur van agrarische machines en service ter plaatse. Dankzij een dynamische en enthousiast team wordt er voor gezorgd dat er aan elke vraag voldaan kan worden. "Nee hebben wij niet en ja kunnen wij krijgen" is het motto! 

Wat wij bieden

We bieden jou een functie van winkel- en magazijnmedewerker waarin je fulltime aan het werk kunt van dinsdag t/m zaterdag. Jouw salaris is conform het metaal & techniek (klein metaal) en ligt hierbij tussen € 13,48 - en € 14,96 ,- bruto per uur afhankelijk van je werkervaring. 

Ben jij de winkel- en magazijnmedewerker die we zoeken? Solliciteer dan voor 30 juni. Mocht je nog vragen hebben over de vacature winkel- en magazijnmedewerker of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden op het telefoonnummer 0511 72 60 00.

Deel deze vacature via