Vacature: Productiemedewerker/Machineoperator

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Dokkum
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Als productiemedewerker ben jij de draad nooit kwijt! Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de machine die de draad voorziet van bijvoorbeeld een koper laag of de draad uitrekt zodat de juiste diameter ontstaat. Als machineoperator ben jij verantwoordelijk om de juiste producten te maken. Je bent een aanpakker en weet wat hard werken inhoudt.

Het werk wordt gedaan in 3 ploegen waardoor het werk 24 uren per dag doorgaat. Je wordt door je collega heftruckchauffeur voorzien van draad. Deze wordt op de machine geplaatst en dan ben jij aan slag. Je hebt de machine ingesteld en zorgt ervoor dat de aanvoer goed blijft verlopen. Als de rol is gevuld dan zet je deze klaar en wordt het door je collega met de heftruck opgehaald en klaar gemaakt voor transport. Ben jij de operator die wij zoeken? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Functie-eisen

We zoeken voor deze opdrachtgever mensen die:

  • Woonachtig zijn in de regio Dokkum
  • Fysiek sterk en fit zijn
  • Zelfstandig en logisch nadenken
  • Fulltime beschikbaar en in ploegen willen werken
  • Handig met software en machines

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is specialist op het gebied van staaldraad. Dit wordt voor meerdere branches gebruikt zoals bijvoorbeeld de bouwwereld, auto-industrie en staalindustrie. Zij spelen hierin een grote en belangrijke rol. Het bedrijf is nuchter van aard en werkt samen met een groep van 60 mensen. Met als doel om de klant tijdig te voorzien van de grondstoffen die zij nodig hebben. Elke dienst start met een dag-start om door te nemen wat je die dag kunt verwachten. Zoals gezegd werk je in ploegen waardoor er een toeslag kan worden verdiend. Daarnaast is het bedrijf betrokken en steekt het tijd en aandacht in haar mensen waardoor mensen hier lang in dienst zijn. Sommige mensen werken hier al 50 jaar met veel plezier!

Wat wij bieden


Het salaris is conform cao Metaal & Techniek en bedraagt € 12,63 bruto per uur. Daar overheen worden toeslagen uitbetaald voor ploegendiensten. Verder ontvang je een reiskostenvergoeding (boven de 10km), 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld. Je krijgt een fulltime baan en bij goed functioneren betreft het een dienstverband voor langere tijd. Wil jij in aanmerking komen voor de vacature 'productiemedewerker'? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar ons op voor 7 juli Voor meer informatie kun je contact opnemen met de vestiging in Veenwouden op telefoonnummer 0511- 72 60 00. 

Deel deze vacature via