Vacature: MIG/MAG-lasser

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij technisch ingesteld? En hou je daarnaast ook nog van aanpakken? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in Lemmer zijn we op zoek naar een MIG/ MAG- lasser. Ondanks al jou ervaring wil je jezelf blijven ontwikkelen. Dus ben jij de ervaren MIG/ MAG- lasser die wij zoeken? Reageer dan snel! Je kan op korte termijn al starten.

Als MIG/MAG- lasser ben je niet alleen aan het lassen, maar zal je ook als constructiemedewerker meehelpen. Je zult dan verantwoordelijk zijn voor het samenstellen van materialen. Het gaat hierbij vooral om staal en af en toe ook roestvrij staal. De producten waarmee je gaat werken binnen dit bedrijf bestaan vooral uit vijzels, beluchters en fijn roosters. Het is belangrijk dat je voor deze functie goed van een tekening kan lezen en snel kan nadenken. Het is namelijk ook de bedoeling dat je ingezet wordt op lastige projecten waarbij je bijvoorbeeld naden moet lassen vanuit de zij. Omdat je jezelf al bewezen hebt in het verleden ben je snel ingewerkt en zit je hier gelijk goed op je plek. Want jij bent op zoek naar een baan voor onbepaalde tijd en dat is wat de opdrachtgever jou graag wil bieden.

Functie-eisen

  • naden lassen
  • tekening lezen
  • MIG/MAG lassen niveau 3

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een grote speler in de markt. Met bijna 150 jaar internationale ervaring hebben ze verstand van zaken en kom je bij een indrukwekkende en enthousiaste werkgever terecht. Een ding is zeker: jij wordt deel van een familiebedrijf waar ze om jou en je talent geven. Er werken ruim 150 medewerkers binnen dit bedrijf, maar dat zou je zeker niet zeggen. De cultuur van het bedrijf is namelijk nog hetzelfde als toen ze een kleine speler op de markt waren. Dat maakt dit bedrijf een unieke werkgever.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Er wordt gewerkt in dagdiensten. Inschaling is conform Cao Metaal & Techniek. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 13,- en € 15,-.

Wil jij aan het werk als MIG/MAG-lasser? Solliciteer dan voor 4 juli! Heb je nog vragen over de vacature MIG/MAG-lasser? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via