Vacature: Parttime industrieel reiniger

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau VmboHavoMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een super leuke parttime baan in Joure? Dan is deze vacature perfect voor jou! Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een industrieel reiniger die bij een tabakfabriek in Joure aan de slag wil. Je komt te werken in een super gezellig team en daarnaast verdien je ook nog eens super lekker. Als je in de nacht gaat werken verdien je €17,75 per uur wanneer je 21 jaar of ouder bent. Dus wil jij er samen met je collega’s er voor zorgen dat alles er weer spik en span uit ziet? Solliciteer dan snel!

Jou wekelijkse taak zal bestaan uit het schoonmaken van machines en apparatuur op verschillende afdelingen. Dit zal je voornamelijk met een stofzuiger doen. Ook zorg je ervoor dat de productieruimte er weer spik en span uit komt te zien. Het is een pittige klus, maar aangezien vele handen licht werk maken heb je samen met je team de klus binnen 8 uur geklaard. En het fijne van deze job is dat je tussen 21:30 uur en 6:00 uur een toeslag ontvangt van 150%. Dat is leuk bijverdienen! Ook heb je de mogelijkheid om per direct te beginnen. Je werkt in ieder geval op vrijdag maar ook op maandag en woensdag is er volop werk. Indien de samenwerking wederzijds goed bevalt kun je voor onbepaalde tijd aan de slag in Joure!

Functie-eisen

  • woonachtig in de omgeving van Joure
  • 18 jaar of ouder

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in Joure is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat zich vooral richt op schoonmaakwerkzaamheden in de foodindustrie. Je komt te werken bij een hecht en gezellig team. Elke week weer zetten jullie je samen in voor een blinkend resultaat. Er werken ongeveer 200 medewerkers bij het bedrijf, waarvan jij in een team met 20 collega's komt te werken.

Wat wij bieden

Het gaat over een parttime functie waarbij vrijdag jouw werkdag zal zijn. Het salaris wordt ingeschaald tussen € 11,83 en € 12,- bruto per uur, vanaf 21 jaar. Dit loon is exclusief ploegentoeslag. Dit alles wordt bepaald aan de hand van de cao Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als industrieel schoonmaken in Joure. Solliciteer dan voor 5 juli. Heb je nog vragen over de vacature “ Parttime Industrieel reiniger”? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via