Vacature: Glazenwasser

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Deins jij niet terug voor een Hollands regenbuitje en wil je eer van je werk? Ga dan aan het werk als glazenwasser bij onze opdrachtgever in Leeuwarden!

Als glazenwasser ga je op diverse locaties bij zowel particulieren en bedrijven ramen wassen. Op deze manier is voor jou elke dag weer anders want de ene dag maak je bij een particulier schoon en de andere dag sta jij in een hoogwerker om de ramen van een flatgebouw weer te laten blinken. Omdat de klussen divers zijn werk je zelfstandig en in teamverband. Zoals genoemd werk je  bij flatgebouwen en andere hoge panden het is daarom van belang dat jij je niet laat afschrikken door op hoogte te werken maar kunt genieten van het mooie uitzicht.

Functie-eisen

  • Rijbewijs b
  • Geen hoogtevrees

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een bedrijf met een uitgebreid takenpakket van diensten. Het bedrijf is actief door het hele land voor onder andere woningcorporaties, vastgoedverbeteraars, VvE beheer, overheid, zorginstellingen, fabrieken én particulieren.

Wat wij bieden

Je gaat fulltime aan de slag en jouw bruto uurloon is tussen de  €11,50  en € 13,50 conform de cao Schoonmaak. Bij goed functioneren ligt er een vast contract klaar bij onze opdrachtgever. Het zou mooi zijn als je een vca-certificaat hebt maar mocht je deze niet hebben dan zorgt Abiant er voor dat je deze kunt behalen.

Lijkt het jou leuk om als glazenwasser aan de slag te gaan? Dan komen wij graag met jou in contact! Je kunt tot uiterlijk 6 juli solliciteren. Heb je nog vragen over de vacature glazenwasser? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via